Ha egyetemen elvégeztem egy 2 éves FOSZK képzést, akkor utána a BSC-n kell újra szakmai gyakorlatot teljesítenem?
Figyelt kérdés
A már elvégzett tárgyaimat egytől egyig elfogadják az tudom. Szakdolgozatot újra kell majd írni, hiszen kimeneteli követelmény + záróvizsga része. De az nem tudom, hogy a szakmai gyakorlatot ami FOSZK-on nekem 14 hetet (egy teljes félévet) tett ki azt bsc-n újra megkell majd csinálni? Erről nem találok sehol leírást. Persze majd TO-n megkérdezem beiratkozás után, de itt hagyok egy ilyen kérdést hátha érkeznek rá hasznos válaszok. Ugyanis jó lenne előre tudni, hogy a +1 félévvel számolnom kell-e.
Köszi előre is!
aug. 5. 14:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!