Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Be merjem vállalni a gépészmér...

Be merjem vállalni a gépészmérnökit közép matek érettségivel?

Figyelt kérdés

2023. jan. 21. 22:31
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
"Jaj ez a nem fogod érteni" dolog.Azért mész oda,hogy megtanuld.Nyílván aki előképzetségel megy annak könnyebb...De tanuljad nyugodtan. Az alapoktól kezd,meg a hiányosságokkal.Ha nehezebben megy,kérj néhány magán órát.De meglehet tanulni,csak a titka,hogy tanulni kell.Nem a zh előtti 3 napban.Úgy persze hogy nem fog menni.Attól hogy szét stresszeled magad miatta az sose jó
2023. jan. 23. 11:05
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Én órán elhangzottakat nagyrészt nem értettem. Otthon sok tanulással sikerült megtanulnom, megértenem. Nekünk sajnos a gyakorló könyvek hibásak voltak és sokszor bezavart a könyv, mint segített volna. Lehet az oktatótól kérdezni és csoporttársaktól is sokat lehet tanulni.
2023. jan. 23. 11:33
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Aki egyetemet csak kívülről látott nagyrészt azok írnak ide. Azt se tudod pl mechanikából mi a követelmény. Nem véletlen tanítják párhuzamosan a matematikával, egyébként hogy fogod tudni alkalmazni a differenciálegyenleteket, integrálást stb. Persze tanulhatod otthon de azt se fogod megérteni hogy egy adott képletet hogyan alkalmazz, nem hogy tudd levezetni pár adatból. Inkább matematikával foglalkozz mert arra épül az összes műszakis tárgy
2023. jan. 23. 11:40
 34/34 anonim ***** válasza:
91%

Fölösleges előre görcsölni. Majd akkor készülj, ha felvetted a tárgyat óráról órára, és ha kell fogadni tanárt, csoporttársakkal tartani a kapcsolatot. Nekem közöm nem volt a derivaláshoz, integráláshoz. Tanulsz és figyelsz órán teljesíthető. Deriválas nem nehéz. Integrálás már nehezebb, de sok gyakorlással simán teljesíthető. Nekem 4-es lett közepes sőt volt, hogy kettes középsulis matekkal.

Rengeteg időt kell ölni nem egy büfé szak, hogy mellette orba szájba bulizik az ember. Persze azért arra is van idő :D be kell osztani :D

2023. jan. 23. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!