Be merjem vállalni a gépészmérnökit közép matek érettségivel?
Figyelt kérdés
2023. jan. 21. 22:31
11/34 anonim válasza:
Mindenképpen próbáld meg ! Tarts ki a céljaidért! Utólag így nem tudod magadnak mondani higy meg se próbáltam… én sajnos így jártam !
12/34 A kérdező kommentje:
Gépészmérnökivel?
2023. jan. 22. 20:39
13/34 A kérdező kommentje:
Jártál így?
2023. jan. 22. 20:46
14/34 anonim válasza:
Hát nem tudom nálunk van pár zseni kategóriás gyerek gépészmérnökin, de én még közepesnél jobb matematika eredményt nem láttam😁 Mecha 2-3 ból szintén.
15/34 anonim válasza:
Én 3as matekkal és kb 0 fizika tudással csináltam meg a sulit igaz vért izzadtam, de meg lett. Szóval nincs lehetetlen csak tehetetlen. :D
16/34 A kérdező kommentje:
#15 gépészmérnökin?
2023. jan. 23. 00:05
17/34 anonim válasza:
Igen, de nagy motiváció, szorgalom kellett hozzá. 1 évet csúsztam, habár mérnöki karon nwm ritka :D
18/34 A kérdező kommentje:
Mateknál meg a fizikánál van nehezebb?
2023. jan. 23. 00:11
19/34 anonim válasza:
Mecha kemény volt 80% bukott köztük én is. Következő félévben ötösre megcsináltam. Meg kell érteni és rengeteg időt kell bele tenni. Van egy technikusim az sokat segített bizonyos tárgyak eseteben. Fizikával vért izzadtam így, hogy 0 fizika tudással mentem gépészmérnökire.
20/34 anonim válasza:
Kinek mi. Van akinek az anyagismeret, van akinek a műszaki rajz. Sok szép szopató tárgy van. Analízis, mechanika, gépgyártástechnológia és megy a szivatás 1000-el.
Nekünk mondta a tanár, hogy kötelező buktatnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!