Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ilyet tehet egy tanár???

Ilyet tehet egy tanár???

Figyelt kérdés
Az osztályfőnököm külünös természetű…most vagyok 9.es és az új osztályfőnököm elég szigorú nála órán szinte egy hamg nem hagyhatja el szádat ha nem kérdez.Szokása hogy krétával dobál ha fáradt vagy és látja lenyomat veled 20 fekvőtámaszt.Amit én utálok és osztálytársaim is utálnak az az hogyha nem tudod a megoldást vagy éppen rosszul csináltál meg egy feladatot akkor oda megy hozzád és meghúzza a csuklyás izmodat vagy hogy ököllel tompán hátba ver erősen…történt velem a héten hogy nem volt könyvem és adott egy pofont a fejem jobb oldali részére a masik osztálytársamat meg gyomorszájba ütötte nem túl erősen de akkor is. Ilyet tehet egy tanár nevelés céljából most az osztályból kipécézett 2-3 gyereket őket mindig felszólítja mindig a fejükhöz vág valamit (szavakat, nem tárgyat). Gondolkoztunk rajta hogy szóljunk az igazgazónak de ez az ember egy idegbeteg!!!Ti mit csinálnátok a helyünkben?

#tanár #iskola #Tehetilyet
2023. jan. 21. 12:44
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A szüleid fordulhatnak az igazgatohoz.
2023. jan. 21. 12:57
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Először is megmondanám neki, hogy azért vagyok itt, hogy megtanuljam a dolgokat, nem azért mert tudom. Nekem mondjuk eléggé felvágták a nyelvem, szóval ha ti nem akartok potenciális célpontok lenni a szemében ezt a lépést hagyjátok ki :D

Utána elmennék az igazgatóhoz, illetve szólnék a szüleimnek. Ezt viszont mindenképpen tegyétek meg!

2023. jan. 21. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!