Mit tehet egy tanár, ha az egyik diákja megtudja róla, hogy meleg? Kerékbe törhet a karrierje?
Tesóm egy középiskolában tanít, és egy meleg társkeresőn ismerkedik. A diákjai heccből beregisztráltak, és megtalálták a profilját, azóta az egész iskolában mutogatják. Az igazgató is beszélni akar vele. Nagyon azt érzi, hogy emiatt el fogják bocsátani, annak ellenére, hogy a magánélete 100%-ig tabu és soha senkinek nem beszél erről, csak a nagyon bizalmas barátainak. A munkájának él, imádja csinálni és biztos vagyok benne, hogy nagyon összetörne, ha emiatt elküldenék.
Van rá esély, hogy ilyen miatt elküldhetik? Ha igen, akkor utána még el tud helyezkedni, vagy ez teljesen kerékbe töri a karrierjét?
Igazából az a baj, hogy perelhet, jogi úton pénzt szerezhet a sérelmeire, de ez nem megoldás. A homoszexualitást gyakran összemossák a pedofíliával. Aztán majd jönnek a szülők, hogy az a b-zi pedofil ne tanítsa az én gyerekemet, aláírásgyűjtés stb. Arról nem is beszélve, hogy minden gyerek az iskolában erről beszél, kibeszélik a háta mögött, aztán a szünetekben majd úgy hogy ő hallja, de ne tudja ki mondta, elhordják minden köcsögnek.Sajnos elveszíti a tekintélyét is, és nem fog tudni fegyelmezni. Sajnos én nem látok más megoldást, minthogy felmondjon a munkahelyén, megbeszélje az igazgatóval, h ez a dolog házon belül marad, és írat vele valami jó ajánlólevelet, majd új életet kezd valahol arrébb.
Lehet nincs igazam, de én ezt látom a mai emberekből és a világból.
Nagyon sajnálom Őt! Remélem tudod támogatni Őt ebben a nehéz helyzetben!
Nem küldhetnék el. Most mi van akkor, ha homoszexuális. Ettől nem fogja molesztálni a diákjait. Mert az nem szexuális orientációtól függ.
Ha elküldik, akkor jogtalanul bánnak el vele!
Jesszus. Akkor küldjük el a hetero férfi tanárokat is, mert sok esetben kikezdenek a diák lányokkal.
Szerintem is a legjobb lenne egy frankó ajánlólevél, és egy munkahely váltás valahol máshol.
De tényleg szomorú,hogy ez megtörténhet Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!