Előny lehet, ha egy diákról kiderül, hogy meleg?
Minap olvastam itt egy kérdést, miszerint fenyegettek egy diákot, hogy meleg, és ezért kirúgják. Sokan írták válasznak, hogy diszkriminatív, és ezért fel is lehet jelenteni az adott tanárt/iskolát...
Kicsit forgott az agyam, és az jutott eszembe, hogy ennek lehet-e ilyen értelemben előnye? Mármint például egy diák a kirúgás szélén áll (pl. rossz magaviselet, vagy sok igazolatlan óra stb...) és valahogy kiszivárogtatja, hogy ő meleg... Vagy akár nyíltan közli. Innentől kezdve, ha őt kirúgják, hivatkozhat arra, hogy biztos a homoszexualitása miatt, és emiatt akár fel is jelentheti az iskolát? Ergo: lehet ez egy biztosíték a diáknak az iskolában maradásra?
A kérdés általános, nem vagyok kirúgás szélén, csak ezen kattog az agyam, és kiváncsi vagyok, hogy jól gondolom-e.
Hat valoszinuleg ha az adott diaknak megnezik a jegyeit es tanarok diakok egyaránt tudjak biztosítani hogy a diákot a rossz magaviselet miatt szeretnek eltávolítani az iskolából akkor esély nincsen ra, hogy a melegségere hivatkozzon
Arra sincsen bizonyíték, hogy ez igaz e vagy sem, mármint a homoszexualitása
Akkor meg is érdemli!
Szerintem nincsen undorítóbb, annál ha 2 ember nyilvánosan nyáladzik, legyen az heteroszexuális vagy homoszexuális!
Rossz magaviselet + kirúgás szélen áll + nyilvános testi kapcsolat szerintem megérdemli a kirúgást
És ez ellen szerintem nem igazán szólalhat fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!