Mit tehet a tanár az előrehozott érettségim ellen?
Idén fogok előrehozott érettségit tenni németből, természetesen már leadtam a jelentkezést, viszont a tanárommal egyre mérgesebb a viszony. A jegyeim, a tudásom megfelelő, bőven az osztályátlag fölött van, viszont kiváncsi lennék, hogy a tanáromnak van-e mostantól bármi hatalma az érettségimmel kapcsolatban?
Így, a jelentkezés leadása, sikeres próbaérettségi után megteheti, hogy nem enged érettségizni?
Javításban, ha ő javít, ha nem, korrekten leszek értékelve? (a dolgozataim szinte csak 5-ösek nála, ezért is utál)
Ha nem korrekten értékel, felül lehet bíráltatni.
Kérheted, hogy a szóbelin ne ő vizsgáztasson, de ha mégsem sikerül elérni, akkor is két szaktanár előtt fogsz érettségizni.
De nem is értem, hogy egy tanárnak mi baja azzal, hogyha valakinek megy a tárgya... Bár furcsa mód néha én is ezt éreztem a matekkal kapcsolatban.
Csak úgy akadályozhatja meg, ha megbuktat az osztályozóvizsgán. Na ott van legalább két szaktanár. A szóbeli érettségin nincs.
Egészen biztos, hogy egy tanár nem utál egy diákot azért, mert ötösei vannak, ennek semmi értelme. Azért dolgozik, a saját munkáját taposná meg vele. Valami más oka van annak a rossz viszonynak, nem az ötösök.
Köszönöm a válaszokat, az 5ösök csak egy része a mi kapcsolatunknak, azok miatt vagyok sérthetetlen. De bevallom, egy paraszt vagyok vele, egy szavát nem veszem komolyan, egy begyöpösödött asszonyka, napokra a nyugdíjtól, de ehhez végülis senkinek semmi köze. A most kapott válaszokkal kiderült hogy teljesen sérthetetlen vagyok. Az intők, stb... sem megoldás neki, mert teljesen vicces helyzetbe hozná magát, én mennék az igazgatóhoz.
Szép napokat mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!