A közmunkások azért közmunkások, mert lusták tanulni, képezni magukat, hogy egy jobb állásuk legyen, vagy azért, mert nincs is meg a képességük erre?
Figyelt kérdés
2023. jan. 12. 18:27
11/13 vzoli1987 válasza:
Bullshit, én is benne dolgozok, de nem szakmunkát végzek, viszont mellette szabadúszóként zenei videókat szerkesztek pénzért, általában 50 - 200eur keresek havi szinten, megrendeléstől függ, mivel az egekben van egy albérlet igen el tudnék helyezkedni bármelyik debreceni cégnél
Ja én nem a lusta kategóriába tartozom
12/13 jácint78 válasza:
F44 voltam néhány évet közmunkás a helyi pm hivatalnál ebéd kihordás es egyébb segéd munkák voltak a feladataim..
Nem vetettem meg a munkát de másik lehetőség a napszám volt...
mivel szakmámban nem volt lehetőség és az uj lakhelyem körül sem tudtam jobb helyen dolgozni..
azóta bejártam a környéket és pesten is dolgoztam takaritóként gyári munkásként vidéki lakásomat viszont nem akarom elhagyni...
Ami van esély érdemes megragadni
13/13 NTBS válasza:
Sok oka van. Nem lehet egyértelműen megválaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!