Jobb akarok lenni. Segítség?
Figyelt kérdés
Szóval az lenne a kérdésem, problémám hogy nem rég kerültem gimnáziumba és eddig matekbol meg fizikából állok bukásra. Apám azt mondja megfogok bukni, minek mentem gimibe, meg azt mondja másnak is hogy én nem fogok felsőoktatási intézményben tanulni majd hanem elvégzek egy szakmát. Elegem van ebből. Én megakarom mutatni neki hogy igenis megtudom csinálni, igenis leérettségizek igenis egyetemre megyek. De az a baj hogy a két tantargy (matek, fizika) azokat nem ertem, egyébként meg nem tudok tanulni. Mármint hiába ülök le egyszerű emberek annyi minden jár a fejemben hogy nem tudok koncentrálni. Nem tudom hogy tudnám beosztani az időm rendesen. Tippek?2022. nov. 21. 19:04
1/2 anonim válasza:
Ugyanezt kiírtad már egyszer....
Mi az, hogy nem tudod beosztani??
VEgyél egy darab papírt, vagy egy excel-táblát, és csinálj magadnak napirendet.
3-5-ig matekot tanulsz
5-6-ig a többit
6-7-ig meg ami még kell...
Ne a netes játékokon járjon az eszed, meg a fészbukkon, hanem tudatosan fókuszálj a feladatra. Ne csak bambulj a könyvek fölött.
2/2 anonim válasza:
A fizikából vígasztaljon az, hogy legkésőbb 11. osztályban vége, addig meg át kell belőle menni valahogy. Neten vannak youtubeon is anyagok, oktatóvideók. A tanárhoz is odamehetsz, hogy te nem érted, tudna-e valami tippet adni, hogy hogyan érthetnéd meg. Matekból le is kell érettségizni. Sajnos valamilyen korrepetálótanár lenne a legjobb, de ha nem fizet neked a család magántanárt, akkor tényleg egyedül kell feldolgoznod minden anyagot. Sajnos kevesebb játék, több tanulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!