Segítség kellene továbbtanulással kapcsolatban. Rendőr, majd kommandós akarok lenni, de nem tudom mik a lehetőségeim?
Üdv, jelenleg Informatikai szakközépbe járok, és minden nap úgy kelek, hogy kommandós akarok lenni, már lassan egy éve. Utána olvastam egy kicsit, és a követelmények között szerepel a 3 éves rendőri múlt, mellette az, hogy nem lehetnek a látással problémáim. Nos, elég erős szemüvegem van, de szerencsére 18 éves koromban ezt műtéttel helyre lehet hozni, az a kérdésem egyik része, hogy ha főiskolán vagy a 3 év alatt megműtenek, és elhagyhatom a szemüveget akkor nem lesz probléma? A másik fele az, hogy rendészeti szakközépbe nem iratkozhatok át, így merre kellene mennem továbbtanulni, ha kommandós akarnák lenni. A testi feltételekkel nem lesz gond, rendszeresen sportolok, és ez nyilván javulni fog ha bekerülök a Nemzetvédelmire.
Aki nem olvasta el az egészet, annak tömören:
-Ha a szemem rossz, de megműtenek mielőtt jelentkeznék, akkor nem lehet probléma?
-Melyik szakon kellene továbbtanulnom ahhoz, hogy jó esélyeim legyenek? A jegyek nem számítanak, mindenből jó vagyok.
Nekem mind a három korrekciós műtéten átesett ismerősömnek romlott egy picit a látása a műtét utáni fél évben,de persze összességében így is sokat javult.
Itt van bővebb információ a nyomozóvá váláshoz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!