Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Általános sebészet pro és kontra?

Általános sebészet pro és kontra?

Figyelt kérdés
2023. jan. 6. 22:39
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
18: "báttya", na igen :D 16nál nem lehetsz több (lehet sokat is mondok).
2023. jan. 7. 08:30
 22/24 anonim ***** válasza:
4%
neked inkább szakmunkásképző való ennyi ésszel
2023. jan. 7. 13:06
 23/24 anonim ***** válasza:
52%

"neked inkább szakmunkásképző való ennyi ésszel"

Komolyan, én nem értem ezeket a válaszokat, és zavar, pedig nem én vagyok a kérdező, csak én is tapasztaltam ilyen semmirekellő válaszadók okádásait már a saját kérdéseimnél.

Le tudnád írni teljes őszinteséggel, hogy mi vitt rá arra, hogy ideokádd ezt az egy sort, annyira sem méltatva, hogy nagybetűvel kezdd a mondatot, és írásjelet rakj a végére?

Miközben megírtad, érezted, hogy az elemi frusztrációid sikerült levezetni?

Jobb embernek érzed magad ettől az értéktelen, és semmilyen szinten nem építő okádástól?

Úgy gondolod, adtál valami érdemlegeset a társadalomnak azzal, hogy idekérődzted ezt?

2023. jan. 7. 13:21
 24/24 A kérdező kommentje:

23: sajnos vannak gerinctelen emberek, akik úgy érzik, hogy névtelenül, az anonimitás mögé bújva piszkálódhatnak, a való életben viszont nem engedhetnék meg maguknak ezt a hangnemet.

Csak gondolj bele, hogy milyen nyomorúságos élete lehet az ilyennek. Nekem vannak céljaim, és az is van, amire ráépíthetem őket, valakinek pedig céltalan az élete. Pontosan ezért van ideje gyakorin piszkálódni. Egy kiegyensúlyozott, integrált ember nem nyom le másokat, főleg olyanokat, akik többet elértek nála.

2023. jan. 7. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!