Lehetséges egyszerre elvégezni az általános orvosit és a fogorvosit?
"ezeken kívül van valamilyen kizáró ok"
-Nem tudsz egyszerre két helyen lenni.
-Csak 24 órából áll a nap.
"A koncepció alapján a graduális képzésüket befejezett orvosok fogorvostanhallgatóként végzik a Fogorvostudományi Karok 3-4-5. évfolyamát. A másoddiplomás képzés költségeit az Innovációs és Technológiai Minisztérium vállalja a teljes képzési időre. Várhatóan évente országosan a 4 fogászati képzést biztosító egyetemi központban összesen 6 államilag finanszírozott helyet biztosítanak a szakmai utánpótlásképzés céljára.
A végzett orvos szerződést köthet a fogorvosi tanulmányai idejére az ÁEEK Emberi Erőforrás Fejlesztési Főigazgatósággal. Amennyiben szerződést kíván kötni, a mindenkori rezidensi fizetésnek megfelelő ösztöndíjban is fog részesülni."
Így csak 3 evedbe telne a masoddiploma, és nem ötbe + talán nem szakadnal bele annyira. És még osztondijat is lehet palyazni. Ez azert szerintem nem rossz.
Szerintem egyszerűen kivitelezhetetlen az, hogy ennyi órára bejárj+ hatalmas anyagmennyiség lenne.( más azért a két szak)
Én is azt ajánlom, amit az előző válaszoló írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!