Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Va.n valakinek valami tippje...

Va.n valakinek valami tippje ötös matek érettségihez?

Figyelt kérdés

Nem vagyok jó matekból szerintem.:D De szeretnék egy matek ötös érettségit. Most vagyok végzős.

Szerintem probléma az is hogy suliban nem valami jó... Nem tudok figyelni és a tanár furán is magyaráz. Amikor magamtól rájövök valamire akkor azt tudom, de a saját logikám szerint.

Otthonról magántanár nélkül hogy kezdjem a felkészülést? Elfogadok tippeket, segítséget.

2022. dec. 17. 20:09
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Most ne haragudj de nem értelek... Ez is egy típusfeladat és könnyebb is mert ilyeneket általános suliba csináltunk mindig.
2022. dec. 18. 13:27
 12/22 anonim ***** válasza:
Akkor várom az eredményt.
2022. dec. 18. 13:33
 13/22 A kérdező kommentje:
Mindig meg kell szorozni 1,04-el (persze mindig az új összeget)
2022. dec. 18. 13:49
 14/22 A kérdező kommentje:
és ahányszor megszoroztad annyi év lesz xd
2022. dec. 18. 13:49
 15/22 anonim ***** válasza:

Hát, nem egészen, bár tény, hogy a megfelelő megkötések mellett ez a válasz is teljes pontszámot jelent. Kérdés, hogy tudod-e, mik a megfelelő megkötések.

A másik kérdés az, hogy „tisztességesen”, vagyis egyenletet felírva és azt megoldva meg tudod-e oldani a feladatot.

2022. dec. 18. 13:52
 16/22 anonim ***** válasza:
Egyébként meg ha kellőképp nehéz feladatokat akarsz, akkor nézz bele a korábbi évek emelt feladatsoraiba. Az írásbeli emelt szinte egésze megoldható középszintű tudással.
2022. dec. 18. 13:55
 17/22 A kérdező kommentje:

xD Tehát te sem vagy előrébb matekból mint én, az fasza

Valaki esetleg?

2022. dec. 18. 14:03
 18/22 anonim ***** válasza:

#17, ezt mégis miből sikerült kitalálnod? ...

Annyira azért biztosan előrébb vagyok, hogy 94%-os közepet tudtam írni matekból cirka 10 évvel ezelőtt. És nekem nem volt kérdés, hogy hogyan lesz belőle ötösöm...

2022. dec. 18. 14:06
 19/22 A kérdező kommentje:

De úgy tűnik hogy nem tudsz mondani egy nem típusfeladatot és csak kötekedsz:D Tökéletesen megcsináltam azt a feladatot középszinten ez fix.

De hagyjuk is, neked már nem válaszolok, majd ha jön valami normális arra reagálok.

2022. dec. 18. 14:11
 20/22 anonim ***** válasza:

Ja, ha te ennyire tudod, akkor nem is értem, hogy minek írsz ki kérdést...

Ha te a segítségnyújtást kötekedésnek éled meg, akkor nem nagyon fogsz segítséget kapni...

Hogyha pedig neked annyi jött le, hogy nem tudnék másik feladatot adni, csak azért, mert még mindig várom, hogy normálisan megoldd a feladatot, és mindezt pofátlan stílusban adod elő, akkor tőlem nem is érdemelsz több segítséget...

Tudod, kettőnk között az a nagy különbség, hogy bármelyik korábbi közép feladatsort meg tudnám írni 100%-osra, mindezt úgy, hogy függvénytáblázatot nem használok, és természetesen ugyanez igaz a jövőbeli feladatsorokra is. De nyilván egy szinten vagyunk...

2022. dec. 18. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!