Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érettségi fellebbezés tapaszta...

Érettségi fellebbezés tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Most írtam emelt érettségit és a betekintésnél találtam 12 pontot amit megadhattak volna. (Nem fogom részletezni a hibákat, az nem férne ki ide, de szerintem jogosan fellebbeztem.)

Mennyi arra az esély, hogy ennyi pontot megadjanak?

2022. nov. 7. 16:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
47%
Kérdező,mi a helyzet?
2022. nov. 10. 23:09
 12/22 A kérdező kommentje:
Még aznap fellebbeztem, de sajnos az eredményt csak a szóbeli után fogom megtudni.
2022. nov. 12. 00:21
 13/22 A kérdező kommentje:
Na, ma kaptam meg az eredményt. Végül 11 pontot adtak meg :)
2022. nov. 21. 19:17
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem semmi, gratulálok! :D
2022. nov. 21. 19:45
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért az nagyon durva, hogy ennyire slendriánul javították! Az a baj, hogy az első javító tanár erről nem értesül.
2022. nov. 21. 19:48
 16/22 anonim ***** válasza:
54%
Mind a 11-et a fogalmazásoknál, gondolom... Az első javító lenullázta valamelyiket, úgy lett ilyen sok másodszorra?
2022. nov. 21. 19:58
 17/22 anonim ***** válasza:

"Azért az nagyon durva, hogy ennyire slendriánul javították! Az a baj, hogy az első javító tanár erről nem értesül."

Meg az, hogy nem fizetik meg normálisan a javítók munkáját. Annyi pénzért, amennyit kapnak, nem éri meg újra és újra átgondolniuk mindent, csak úgy lendületből javítják, úgy látom időnként.

2022. nov. 21. 20:00
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem kötelező annyi pénzért elvállalni, 17-es! Emelt szintről van szó, a tanárok önként jelentkeznek javítónak. Ha vállalta, akkor olyan szintű munkát kell végeznie, mintha megfelelő díjazást kapna érte.

16-os, informatika, milyen fogalmazás?

2022. nov. 21. 20:05
 19/22 anonim ***** válasza:

Ja, info? Arra már nem emlékeztem. :)

"Ha vállalta, akkor olyan szintű munkát kell végeznie, mintha megfelelő díjazást kapna érte."

Ha ez lenne az elvárás, rákényszerítenék őket, pl. azzal, hogy lenne valami következménye, ha nem javítják elég jól. De hát ugye...

2022. nov. 21. 20:12
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha még következménye is lenne, akkor végképp nem javítana senki. De annyi következménye kéne, hogy legyen, hogy aki ennyire durván félrejavít, az ne kapjon megbízást.
2022. nov. 21. 20:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!