Érettségi fellebbezés tapasztalatok?
Most írtam emelt érettségit és a betekintésnél találtam 12 pontot amit megadhattak volna. (Nem fogom részletezni a hibákat, az nem férne ki ide, de szerintem jogosan fellebbeztem.)
Mennyi arra az esély, hogy ennyi pontot megadjanak?
"Azért az nagyon durva, hogy ennyire slendriánul javították! Az a baj, hogy az első javító tanár erről nem értesül."
Meg az, hogy nem fizetik meg normálisan a javítók munkáját. Annyi pénzért, amennyit kapnak, nem éri meg újra és újra átgondolniuk mindent, csak úgy lendületből javítják, úgy látom időnként.
Nem kötelező annyi pénzért elvállalni, 17-es! Emelt szintről van szó, a tanárok önként jelentkeznek javítónak. Ha vállalta, akkor olyan szintű munkát kell végeznie, mintha megfelelő díjazást kapna érte.
16-os, informatika, milyen fogalmazás?
Ja, info? Arra már nem emlékeztem. :)
"Ha vállalta, akkor olyan szintű munkát kell végeznie, mintha megfelelő díjazást kapna érte."
Ha ez lenne az elvárás, rákényszerítenék őket, pl. azzal, hogy lenne valami következménye, ha nem javítják elég jól. De hát ugye...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!