Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Műszaki menedzser az mérnök??

Műszaki menedzser az mérnök??

Figyelt kérdés
Egyik haverom mindenkinek azt mondja ő mérnök, szerintem meg mem
2022. okt. 20. 16:40
 1/8 anonim ***** válasza:
12%
Alibi szak, nincs sok értelme
2022. okt. 20. 16:47
 2/8 anonim ***** válasza:
19%
Menedzser. Benne van a nevében. Öcsém...
2022. okt. 20. 17:05
 3/8 anonim ***** válasza:
53%
Sztem többet erhet mint az én épìtőmérnökim.
2022. okt. 20. 17:13
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Se nem menedzser, se nem mérnök. Két szék között a padlóra.
2022. okt. 20. 17:20
 5/8 anonim ***** válasza:
72%

"Menedzser. Benne van a nevében. Öcsém..."

Ennyi erővel az is benne van a nevében, hogy műszaki.

Meg ilyen alapon a gazdaságinformatikus meg közgazdász?

Amúgy milyen területen dolgozik ezzel a diplomával?

2022. okt. 20. 18:13
 6/8 Vodafonelive ***** válasza:
93%

Régebben a szak megnevezése gazdasági mérnök volt csak átnevezték, hogy hangzatosabb legyen, ezt volt munkatársam mondta aki 20 éve végzett ilyen szakon és műszaki üzemeltetésen van. Amúgy a felvin műszaki képzés.

Voltam már olyan interjún ahol a HR azt mondta, hogy volt dolga műszaki menedzserrel és nem értett annyira a gazdasági részéhez meg a mérnöki részéhez sem kellő szinten így annál a cégnél próbálják kerülni ezt a végzettséget. Persze ez csak 1 ilyen volt de nem gondolom azt, hogy rossz szakember lehetne, nálunk munkahelyen két ilyen személy is dolgozik, egyikük lány aki pénzügyön van másik pedig projekt menedzser kis műszakiskodással.

2022. okt. 22. 07:43
 7/8 A kérdező kommentje:
És miért mondják azt magukról hogy ők gépészmérnökök?
2022. nov. 17. 18:19
 8/8 Vodafonelive ***** válasza:
100%
Bármelyik egyetem műszaki menedzser képzését megnézed a legtöbb tantárgy az amit egy gépészmérnök is tanul. Pl. több géptan és társai van, anyagismeret stb. Az biztos, hogy nehezebb szak, mint egy ipari termék- és formatervező mérnöki képzés és többre is lehet vele menni de nem jobb, mint egy hagyományos mérnöki papír. Éhen halni nem fog vele.
2022. nov. 17. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!