Élelmiszermérnök vagy műszaki menedzser?Továbbtanulási tapasztalatok?
Ez a két szak tetszik legjobban,mindegyikbe megfog valami.
Élelmiszermérnökit élelmiszerbiztonsági és minőségi mérnök msc-vel szeretném elvégezni
Műszaki menedzsert pedig műszaki menedzser msc-vel,majd MBA-t is szeretnék csinálni ha ezt az irányt választom.
Szerintetek melyik irányba van nagyobb jövő?Álláslehetőségek?
A Debreceni Egyetemre szeretnék jelentkezni,mert az van a legközelebb lakóhelyemhez.
Előre is köszönöm szépen a segítő szándékú válaszokat.
Szerintem fordítva többször előfordul és talán könnyebb is. Sok ilyen embert ismerek, bár én gépész vagyok.
Szóval hogy élelmiszermérnök Bsc-t megcsinálod, szakmai alapok meglesznek, ha van rá affinitásod TDK-zol meg minden. Majd ezután nevetve megcsinálod a műmen Msc-t, akár meló mellett is.
#2 nem éri meg akkor már inkább az elelmiszermérnökire épülő élelmiszerbiztonsági és minőségi mérnöki szak?
Sok helyen olvasni hogy élelmiszermérnökként nehéz elhelyezkedni.Ez valós/igaz információ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!