Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Alsó tagozatban azért adnak...

Alsó tagozatban azért adnak fel teljesen hasztalan feladatokat a gyerekeknek, mert a tanító buta, és azt hiszi van haszna?

Figyelt kérdés
2022. okt. 3. 09:37
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Mondok példákat, jó?

A tanár sebtében feladja a házi feladatot. Fogalmazást kell írnia a gyereknek a kedvenc országáról. A tanár gyorsan rávágja, hogy két A5-ös oldalt kell írni. A tanár el se gondolkozott rajta, hogy egy ilyen idős gyerektől az adott témáról mennyit reális elvárni. De egy matektanár is szokott ilyeneket produkálni, hogy az óra utolsó egy percében felsorolja a feladatszámokat, amiket otthon meg kell a gyereknek oldania. El se gondolkozik, hogy mennyi idő lesz ez a gyereknek, de a nagyobbik baj, hogy azon még kevésbé gondolkozik el, hogy mi hasznára válik ez a gyereknek. Hogy egyáltalán jobban fogja-e megérteni a feladatokat attól, hogy otthonra irreálisan sok házit ad.

Vagy ott van a gondolkodás, amit állítólag sok tanár elvár, a gyakorlatban mégis egyessel jutalmazza a gondolkodást, ha nem jön ki az elvárt eredméy. Saját tapasztalatom van ilyenből is több, mert sokszor szerettem volna gondolkodni, de aztán megtanultam, hogy iskolában TILOS gondolkodni dolgozatok alatt, ha nem akarsz rossz jegyet.

2022. okt. 3. 13:23
 32/39 A kérdező kommentje:

"mi a franc bajod van a tanítókkal"

Az, hogy buták és/vagy gonoszak. Ismerek olyan tanítót, aki már első osztályban rossz jegyet adott a jó megoldásért, mert nem úgy oldotta meg a gyerek, ahogy azt a tanár tanította.

2022. okt. 3. 13:27
 33/39 Kólauborkával ***** válasza:
100%
Valóban elszámoltam, mentségemre legyen munka közben fejben oldottam meg neked, b=1/4…
2022. okt. 3. 13:35
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezek elég béna példák, hisz a tanárok rendszerint nem csak úgy hasraütésszerűen leadnak valami tanulnivalót, hanem előre megtervezik a tananyagot, és aszerint haladnak, illetve aszerint adják a házit is.

Gondolkozni meg miért lenne tilos? Simán ha az eredmény helyett valami hülyeséget kapsz, akkor a gondolatmenetednek sem volt értelme. Azt meg miért díjazná bárki?

2022. okt. 3. 13:40
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Miért veszekedtek ezzel az idiótával?:D egyértelmű, hogy troll
2022. okt. 3. 13:41
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

KÉrdező. Az alsós tanítóknak van érettségijük, sőt diplomájuk is - szóval eleve hibás az állításod, mert a jelek szerint meg tudták oldani az érettségit.

Egyébként neked se ártott volna figyelned alsóban + megírni azokat az olvasónaplókat, mert normálisan fogalmazni sem tudsz.

Ja, amúgy kapásból, gondolkodás nélkül tudnék neked 25 olyan kérdést feltenni, hogy kb azt se tudnád, melyik oldalán keresd az internetnek.... szóval vegyél vissza kicsit az arcodból. (csak kezdetnek ennyi, hogy ne terheljelek vele túlságosan)

Amúgy kérdés jelentve, te csak veszekedni akarsz.

2022. okt. 3. 13:42
 37/39 A kérdező kommentje:

A te válaszaidra a továbbiakban nem vagyok kíváncsi. Hasraütésszerűen találod ki a tanárok szokásait, aminek köze nincs a valósághoz. Egyetlen célod, hogy olyan szokást találj ki nekik, ami téged igazol.

2022. okt. 3. 13:46
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

"Hasraütésszerűen találod ki a tanárok szokásait"

Nem éppen, csak veled ellentétben már kijártam az iskolát, jó pár tanárral találkoztam, így volt alkalmam kiismerni a szokásaikat. Ne add fel, egyszer még te is eljuthatsz az iskolába, és megtanulhatsz például szöveget értelmezni!

2022. okt. 3. 13:49
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ennyire korlátolt agyú embert mint te életemben nem láttam. Amúgy mégis mi a bajod? A gyereked odaállított egy rakat feladattal, hogy old meg helyette? Beszólt neked egy tanító?
2022. okt. 3. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!