Hülyeséget rendeltem? Hasztalan?
Sziasztok,
Szóval bimbóvédőt akartam rendelni. Ma le is jött. De szerintem benéztem, ugyanis ez nem bimbóvédő, hanem bimbóvédő kagyló (Medela). 😕 Valaki használta? Csak azért kérdezem, mert ha nem igazán hasznos dolog, inkább visszaküldeném, minthogy a fiókban álljon.
És ami a legfontosabb, ti melyik bimbóvédőt használatátok, ami be is vált?
Köszönöm szépen!
Úgy használtam mint az első válaszoló, főleg hogy eleinte az egyikből evett, a másikból közben folyt.
Bimbóvédőt egyáltalán nem használtam, nem éri vele annyi inger a mellett (akkor termelődik leginkább). Ha fájdalmas (sokan arra veszik) akkor rossz a technika, nem kapja be eléggé, vagy rosszul van mellre rakva, esetleg levan nőve a nyelve (rövid a nyelvféke). Ezt "megkell tanulnia" a babának és az anyának is, az ösztön megvan de a technika nem mindegy.
Ez csak majd a szoptatásnál derül ki. Én pl hiába szoptatok az egyikből, a másikból 1 csepp sem folyik ki. Én visszaküldeném, majd akkor rendelnék ha tenyleg kell.
Bimbóvédő viszont kellett az elsőnél. Nem jött ki annyira a mellbimbóm , hogy a szájába vegye, 2 hónapig csak azzal tudtam szoptatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!