Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagy hülyeséget csináltam,...

Nagy hülyeséget csináltam, klórgáz keletkezett, lehet bajunk?

Figyelt kérdés
Soha de soha nem fordult még elő, de a wc-ben (1 m2) a kis kézmosóba cilit bang tisztító es fertőtlenítő szert kevertem ecettel (fogalmam sincs hogy most hogy a búbánatos fenébe jutott sajnos eszembe) Klórgáz keletkezett, ahogy megéreztük férjem leöblítette, kinyitotta az ablakot, teraszajtót illetve mindent amit lehet.A szomszéd fürdőszobában zárt ajtó mellett fürödtek a gyerekek.Lehet bajuk?Érdemes orvoshoz vinni őket?Én kismama vagyok picit kapar a torkom, de mást nem érzek, nekem lehet bajom?Az egész házban tiszta büdös van, hálószoba ajtókat bezártuk, a többi helyen nyitva ajtó ablak, hogy szellőzön.Mit gondoltok?Kioktatást,bunkó stílust nem kérek, így is tiszta ideg vagyok, hogy lehettem ennyire fogyatékos.Köszönöm
2021. szept. 27. 21:46
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Hívd fel a Heim Pál toxikológiai osztályát, ott elmeséled és telefonba megmondja az orvos,hogy be kell.e menni vagy nem. (Szerintem nem lesz baj)
2021. szept. 27. 21:54
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Országos Kémiai Biztonsági Intézet Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálata a 06-80-20-11-99-es, ingyenesen hívható
2021. szept. 27. 22:03
 3/7 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem mindenkivel 1x az életben előfordul, hogy sikerül véletlen több tisztítószert össze kevernie, aztán mindenki menekül 🙈

Ha sikerült gyors kiszellőztetni,nem gondolom, hogy bármi komoly problémátok lenne.

Megnyugtatásképp ha felhívod a toxikológiát megfognak nyugtatni.

2021. szept. 27. 22:23
 4/7 anonim válasza:
42%
Előbb fingottam egyet, ettől lehet bajom vagy ez normális? Nagyon maró szaga van
2021. szept. 28. 10:37
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem, normáliséknál nem fordul elő hogy összekutyulnak a kézmosóba vegyszereket!
2021. szept. 28. 12:24
 6/7 anonim válasza:
Végül mi történt?
jún. 26. 03:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Semmi nem történt hála Istennek.
júl. 22. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!