Fürdő takarítás domestos/vízkőoldó? Klórgáz?
Ma tandil vízkőoldós ( nem tudom savas vagy lúgos e nincs rajta) —> tandil bad reiniger tisztítószerrel takarítottam majd a wc peremébe domestos wc tisztítószert öntöttem. Előtte azért lehúztam meg áttöröltem a wc t de szúrós szagra lettem figyelmes.
Ez klórgáz lehetett? Kimentem , picit égett az arcom, de lehet csak bemagyaráztam. Meg azért 15 oerc eltelt a két dolog között mert maga a Tandil önmagába is büdös otthagytam.
Esetleg ti mivel takaritotok? Valami egeszsegesebb szer van?
Fölösleges vízkőoldós szerrel takarítani, ha nincs vízkőoldó. Néhány egyszerű tisztítószer bőven elég.
A csempékre én egy ecetes tisztítót használok, hogy ne maradjon foltos, de sokszor a sima mosogatószer is megteszi.
W -be és környékére valamilyen fertőtlenítő tisztítószer ( domestos, stb). Nem szokott vízköves maradni, ha mégis, akkor csak azt a részét tisztítom át vízkőoldós alap szerrel.
( Vízkőoldók savas szerek)
Kis túlzással, de szinte az összes fürdőszobai tisztítószert kipróbáltam. A leghatásosabbnak mégis az ecet bizonyult. Sajnos töményen nagyon szúrós szaga van, ezért én úgy csinálom, a Frosch málnaecetes tisztítószerével keverem be.
Wc-be nekem a Bref vált be a legjobban, a peremet pedig domestosos vízzel tisztítom.
Azzal, hogy a szereket rajta hagyjuk a felületen nagyon kell vigyázni, mert könnyen károsodást, marást okozhatnak!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!