Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyek a nehezebb tanári szakok?

Melyek a nehezebb tanári szakok?

Figyelt kérdés
Illetve ezek közül mely a legnehezebb? Föci, töri, etika, könyvtáros.
2022. szept. 8. 19:34
 1/9 anonim ***** válasza:
33%

Szeretsz magolni?

Szeretnél nettó 200-ért dolgozni?

Szeretsz gondolkodni?

Szeretsz olvasni?

Számít a versenyképesség?

Egyik sem nehéz szak.

2022. szept. 8. 19:47
 2/9 anonim ***** válasza:
23%

Fizika - matek

Na az nehéz, nem ezek a haszontalan szarok

2022. szept. 8. 23:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezek közül a föci-töri párosítás a legnehezebb. Nem szeretném az etikát megy a könyvtárosit sem leszólni, de a mi évfolyamunkból maguk az ilyen szakon tanulók mondják mindig, hogy nekik csak kellett valami "habi" szak a magyar vagy a töri mellé, amivel nem kell sokat foglalkozni.

Viszont egy matek-fizika, fizika-kémia nehezebb ezeknél mindnél. (Attól persze még ezek sem haszontalanok, csak gondolom #2-nek ezekkel gyűlt meg a baja a suliban, vagy ilyesmi.)

2022. szept. 8. 23:52
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor egy föci-etika könnyebb, mint egy föci-töri?
2022. szept. 8. 23:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom a föci mellé mit válasszak, csak azért. A föci mindig jól ment, de a többi annyira nem.
2022. szept. 8. 23:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg igen, nekem az évfolyamtársaim mondták, hogy az etikával alig kell foglalkozni az egyetemen. A föci-törin nekünk azért van dolgunk rendesen.
2022. szept. 8. 23:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ha tényleg tanítani is szeretnél a jövőben, akkor azért a várható óraszámokkal is kalkulálj. Föci-etikán még nagy iskolában is elég nehezen jön ki az óraszám. Mondjuk nem is tudom, ilyen szakpárt szoktak-e hirdetni.
2022. szept. 9. 00:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Matek-biosz, Fizika-biosz, Matek-kémia. Nekem mondjuk az ének-tesi esélytelen lenne. Amiket írtál, azok inkább könnyűek, ha vki nincs beoltva kultúra ellen.
2022. szept. 26. 19:20
 9/9 anonim ***** válasza:
42%
A föci a ttk btk-ja, a ttk-n a legkönnyebb szak. És semmire se mész vele. A könyvtáros elég piacképtelen és kb. a többi is, amiket írtál. SSC-be mondjuk jó az ilyen diploma is.
2022. szept. 26. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!