A proginfó BSc vagy a matek-infó osztatlan tanári (középisk. Résszel) a nehezebb szak, és miért?
Figyelt kérdés
Nézegettem mindkét szak tantervi hálóit, és nem tudtam eldönteni azok alapján.
Melyik ad több tudást, készséged, és miért?
#egyetem #matematika #szak #felsőoktatás #informatika #PTE #BSC #programtervező informatikus #osztatlnan tanári
2020. ápr. 16. 08:34
1/3 anonim válasza:
A proginfo összehasonlíthatatlanul nehezebb és több tudást is ad. Más a képzés célja.
2/3 anonim válasza:
Szerintem rajtad múlik,hisz matek - inf szakon is tanulhatsz mélyebben programozást,ha te azt szeretnéd.
Illetve PTI-n is
3/3 anonim válasza:
Nézd meg mennyibe kerül egy lakás vagy egy albérlet. Aztán döntsd el, hogy 140 ezres vagy 450 ezres kezdőfizetést szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!