Magániskolások szülei, nálatok is problémáznak az iskolák a fűtésen?
Ne csodálkozz ha nem kapsz neked tetsző választ, ekkora barom kérdésre.
Ez pont olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy a hentes fog-e árat emelni a megemelkedett számlák miatt. Hát honnan a bánatból tudjuk, főleg úgy ha általánosságban van feltéve a kérdés, és nem egy konkrét hentesről konkrét árakkal.
Onnan, hogy most vannak a szülői értekezletek. Én is onnan hallottam, hogy online oktatás lesz a mi településünkön (nagy valószínűséggel).
Nem nézek le senkit, az én gyerekem egyelőre állami ovis. De ha ez a fűtés probléma fenáll, akkor már jó előre el kell kezdenem megfelelő magánintézményt keresni. De amúgy mégis van, amit lenézek, az a töketlenség, hogy pl a mi településünkön egy nyomorult egyépületes iskola fűtésén problémáznak, meg hogy nem építettek még egy nyomorult napelemet a tetőre, holott lenne rá pénz bőven az ünnepelt polgármesterünknél.
12. A nem állami intézményeknél is fennáll, hogy lesz fűtési probléma. Ezt megoldhatják persze komoly díjemeléssel is.
A polgármestert meg ti választottátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!