Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Magániskolások szülei, nálatok...

Magániskolások szülei, nálatok is problémáznak az iskolák a fűtésen?

Figyelt kérdés
Államiban úgy hallom, online oktatás lesz. A magániskolákban is megy ez az agybaj vagy ott normálisan megoldják?
2022. aug. 30. 13:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%

Ne csodálkozz ha nem kapsz neked tetsző választ, ekkora barom kérdésre.

Ez pont olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy a hentes fog-e árat emelni a megemelkedett számlák miatt. Hát honnan a bánatból tudjuk, főleg úgy ha általánosságban van feltéve a kérdés, és nem egy konkrét hentesről konkrét árakkal.

2022. aug. 30. 17:29
 12/16 A kérdező kommentje:

Onnan, hogy most vannak a szülői értekezletek. Én is onnan hallottam, hogy online oktatás lesz a mi településünkön (nagy valószínűséggel).

Nem nézek le senkit, az én gyerekem egyelőre állami ovis. De ha ez a fűtés probléma fenáll, akkor már jó előre el kell kezdenem megfelelő magánintézményt keresni. De amúgy mégis van, amit lenézek, az a töketlenség, hogy pl a mi településünkön egy nyomorult egyépületes iskola fűtésén problémáznak, meg hogy nem építettek még egy nyomorult napelemet a tetőre, holott lenne rá pénz bőven az ünnepelt polgármesterünknél.

2022. aug. 31. 12:25
 13/16 anonim ***** válasza:

12. A nem állami intézményeknél is fennáll, hogy lesz fűtési probléma. Ezt megoldhatják persze komoly díjemeléssel is.

A polgármestert meg ti választottátok!

2022. aug. 31. 13:28
 14/16 A kérdező kommentje:
Nálunk most épült a napelem, 1 hét alatt minden munkálatot elvégeztek. Az ára sok, de ha lenne évfolyamonként 60-100 szülő, aki finanszírozta volna, vagy csak erre fordítják az osztálypénzt akár, az máris megfizethető lenne. A polgit én nem választottam. Amelyik intézmény nem csináltat napelemet novemberig, az életképtelen és ostoba.
2022. aug. 31. 13:51
 15/16 anonim ***** válasza:
14. Amikor probléma van, a polgit mindig más választotta! persze elhiszem, hogy te nem. Az intézmények nem önálló költségvetési szervek, nincs pénzük. Osztálypénzt meg ilyen célra szedni nem lehet, mondjuk én semmilyen célra sem engedném.
2022. aug. 31. 13:59
 16/16 A kérdező kommentje:
Gyereket sem lehet online tanitani irni-olvasni egy szulonek, akinek dolgoznia kell. Ezen a mit lehet meg mit nem lehet dolgon mar tulleptunk szerintem. A valasztason pedig biztos tudod, hogy tobb ember is elindul,es nem mindenki ugyanarra voksol...
2022. aug. 31. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!