Miért kezdek el minden ok nélkül sírni?
Szedj az idegeidre magnéziumot, B-vitamint és járj sportolni. Hormonális oka is lehet, ha túlérzékeny vagy, arra jó a sport.
Plusz valami önkifejezést tanulni művészetre (hangszer, ének, tánc, rajz, kézművesség, színészet, ami érdekel és elérhető, nem kell, hogy hű de tehetséged legyen, csak élvezd). Barátot is könnyebben találhatsz, ha hasonló érdeklődésűek között vagy, és felér egy pszichológussal.
IQ-nak meg nincs köze ehhez, akár értelmi sérült emberek is tudnak magabiztosak és társaságiak lenni és zsenik is depresszíven önbizalom hiányosok. De a 120 az átlag, ha ez megnyugtat. És létezik olyan is, hogy EQ, azaz érzelmi intelligencia, ami művészettel pont fejleszthető még a te korodban.
Egyébként meg a te életkorodban sokszor mindenki úgy érzi, hogy mindenki őt nézi és minden ciki és selejtesnek tartja, pedig különlegesnek kéne lennie és senki nem érti meg... Szóval ezek normális érzések, ha ilyesmitől pánikolsz, amikor kvázi szerepelni kell. Hidd el, a kortársaid is így vannak vele, még a nagyszájúak is.
130 fölött kezdődik a mensa szint ha jól emlékszem, és nekem volt egy haverom, aki majdnem elérte, már ő is elég zseni volt. Neked biztos, hogy nincs 125ös IQd, vagy nem hivatalos tesztet csináltál. Stephen Hawking IQja volt 160. 100 az átlagos IQ (egy teljesen normális, értelmes emberé).
Az írásod alapján átlagos kamasz vagy, amivel nincsen semmi gond, a hormonok szórakoznak veled. Ez idővel enyhülni fog.
"Azt kell még rólam tudni, hogy az átlagnál kevesebb az intelligenciaszintem, 130 iq, és a megfelelő, kiemelkedő pedig 180 iq szokott lenni"
ezen jót nevettem :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!