Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Melyik budapesti magániskola...

Melyik budapesti magániskola legkevésbé liberális? Általános, gimnázium is érdekel.

Figyelt kérdés
2020. szept. 25. 14:11
 1/8 anonim ***** válasza:
32%
EGyháziak
2020. szept. 25. 14:17
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
A hit gyüli iskoláiban nagyjából semmit se szabad, és nem csak tanítási időben, hanem iskolán kívül sem (pl.a tanarok szokása volt régebben a szórakozóhelyeket járni éjszakánként azért, hogy elcsípjék azokat, akik véletlenül oda mertek menni), de oda nehéz olyanoknak bekerülni, akik nem tagok.
2020. szept. 25. 14:46
 3/8 anonim ***** válasza:
88%

A lányom most kezdte az 5. osztályt, katolikus iskola. Nem volt választásunk, falu, ez az egy iskola van. Se megkeresztelve nem vagyunk, sem hívők. Keményebb az oktatás színvonala, az tény. De nem művészet bekerülni, lévén itt ez van. A lányok Facebookon tartják a kapcsolatot, délutánonként kint "bandáznak", egyetlen tanárnő nem ellenőrzi őket.

Ezt csak azért írtam le, hogy nem minden egyházi iskola van begyepesedve.

2020. szept. 25. 15:41
 4/8 anonim ***** válasza:
8%

Én nem "begyepesedett" értelemben javasoltam az egyháziakat, hanem pont pozitívan.

Azaz, hogy nem olyan "ereszd el a hajamat", és a gyerek bármit megtehet...

2020. szept. 25. 15:43
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Hát...én nem tudom, ahogy itt láttam a 7-8.-on lányokat, legalább ki vannak sminkelve minimum úgy, ahogy én 35 évesen, de sajnos vagy nem sajnos, némelyik egészen extrémen. Sőt, a kék meg piros hajszín rendkívül dukál a köreikben.
2020. szept. 25. 15:46
 6/8 anettbp válasza:
92%
Az egyházi iskolák nem magániskolák, ugyanúgy közpénzből tartják fenn, mint az államiakat, csak sokkal többet kapnak az adófizetők pénzéből.
2020. szept. 26. 07:47
 7/8 anonim ***** válasza:
89%
Ha ki tudod fizetni, akkor a brit sulik. Egyenruha, nincs mindent szabad a gyereknek de lelki terror sem.
2020. szept. 26. 08:12
 8/8 anonim ***** válasza:
76%
És a Waldorf? A múltkori hozzászólásnál valaki őszintén dicsérte.
2020. szept. 30. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!