Ha az összes alaptantárgyból emelt szintű, legalább négyes érettségit írok, plusz fizika, kémia, azzal jobbak a megélhetési esélyeim?
Figyelt kérdés
2022. aug. 28. 09:17
1/5 anonim válasza:
Nem. Az érettségi önmagában semmit nem ér. Csak annyit számít az eredménye, hogy felvételt nyerhetsz egy jobb felsőoktatási intézménybe. De ehhez meg tök felesleges 2-nél több emeltet csinálni.
2/5 anonim válasza:
Ha valamilyen mérnöki szakra jelentkezel ezek után, akkor igen, ha tanárnak, akkor nem.
Azt kell nézni, hogy ahova felvételizni akarsz, oda mit kérnek, amit nem, az fölösleges energiapazarlás, ami energiát más tantárgy tanulására is fordíthattál volna. Az összes alaptantárgyból emeltezni pl mindenképp fölösleges.
3/5 anonim válasza:
Több választási lehetőséged lehet, hogy hol tanulj tovább, de a megélhetés nemcsak arról szól, hogy mennyi bevételt produkálsz, hanem arról is, hogy azt hogy osztod be. Érdemesebb lehet 2 felvételi tárgyat emelten 90+%-ra megcsinálni, ami a választott szakodhoz felvételi tárgy, a többit meg középen 80%-ra, mint erőltetni az emeltet mindenből. Ráadásul emelten a 4-es 47%-tól jár, ami azért nem annyira dicsőséges eredmény.
4/5 anonim válasza:
Én mindenből kitűnő voltam, nyelvvizsgák, kitűnő érettségi, aztán mégis egy csóró tróger vagyok. Szart sem ér, take it easy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!