Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Felső osztályban van értelme...

Edcsi Hernek kérdése:

Felső osztályban van értelme a napközi(tanulószobának)? Mit csinálnak ott? Egyéb tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Van értelme a tanulószobának? Ti beírattátok a gyereketeket oda? Bevált?

#gyereknevelés #napközi #tanulószoba #Iskola utáni program
2022. aug. 15. 12:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ötödikben és hatodikban a napköziben megírta a gyerekem a házit. Hetediktől otthon tanult.
2022. aug. 15. 14:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Engemet annak idején végig napköziben hagytak a szüleim felsőben. Túl sok értelme azonban nem volt. Elméletileg ekkor írod meg az aznapi házit, illetve tanulsz, de valójában az egész abból állt, hogy hallgathatt ahogy a kisebbségi úriemberek kiabálnak egymással, vagy éppen a tanár fegyelmezi őket. Otthon a nyugodtabb körülmények között kb fele annyi idő alatt végeztem volna mindennel, mert nem terelte volna el a figyelmem mindig valami. Számomra mindig kínszenvedés volt ez az idő.

Apumék azért irattak be, mert hogyha történik velem valami itthon egyedül, akkor az az ő felelősségük. Viszont szerintem már egy 12 éves gyerek van annyira érett, hogy nem kell minden egyes lépését figyelni, nem csinál akkora hülyeséget.

2022. aug. 15. 14:42
 3/4 anonim válasza:
100%

A nagyfiam ötödikes volt, most megy hatodikba.

Már az évnyitón megmondta az ofö, hogy olyan szinten kevesen vannak, hogy összevont tanulószoba van (5-8 osztály), mert max 2 napközis van és slussz. Aki meg tudja oldani, vigye haza a gyereket, mert nem tudják garantálni, hogy a focin kívül bármi mást is gyakorolna... Én hazahoztam, mert még a tesóval vagyok itthon. Az osztályaból év végére csak 4 gyerek volt napközis, mert egyszerűen a szülők is kikészültek, hogy este még csinálhatták a házit.

2022. aug. 15. 17:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Nincsen.
2022. aug. 17. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!