Gazdaság informatikus foszknak van bármi értelme?
Ezt jelöltem meg tartalékknak az első helyre nem vettek fel most gondolkodom, hogy elkezdjem-e.
Van esély vele bármilyen munkát találni vagy inkább próbálkozak alap szakkal megint?
Sok értelme nincs, a bsc. gazdinfó 3,5 éléves, ez 2. Minek elvégezni a foszkot, majd utána menni gazdinfóra? Nem néztem utána, de esélyes, hogy nem tudnád lerövidíteni a képzési időt, ha utána mennél Bsc-re. Esetleg 1 vagy 2 félévvel, de az még így is +2 félév a 3,5 helyett.
Eleve nem olyan nagy a ponthatár gazdinfóra.
Pénzügy számvitelt jelöltem meg első helyre de 18 pont híja volt hogy felvegyenek.
Sima gazdainfo lett volna a második de nincsen emelt informatika ismeretek tárgyam az emelt angol érettségit meg nem számítják be így hiába van elég pontom nem vesznek oda fel.
Nem tudom hogy érdemes lenne e újra érrétségizésel kinlodni vagy próbáljak szerencsét a foszkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!