Elég lesz egy ilyen laptop gazdaságinformatikus szakra?
Figyelt kérdés
Van egy hp laptopom, két éve vettem egy leárazáson 60 000ft-ért, néha elég lassú, és nem működik a kamerája, de egyébként van rajta windows, office, ami jól működik. Az alapdolgokat tudja, de mást nem igazán. Végig tudom vinni egy ilyennel az egyetemet vagy ruházzak be egy jobbra?2021. febr. 18. 20:58
1/1 anonim válasza:
Nem vagyok, gazdaságinfós hallgató viszont a barátom, aki idén kezdte ezt a szakot ő beruházott egy jobb Asusra (egy 4 éves Hp laptopja volt) , az ismerősei tanácsára, hiszen programozásnál vagy, olyankor, mikor több nagyobb igényű program van megnyitva nem előnyös, ha lefagy.
A helyedben én mindenképpen beruháznék egy újra, hiszen, jelenleg minden az onine térben zajlik az oktatás (nagyon sok oktató megköveteli a kamerát és, ha nincs bekapcsolva a kamera, úgyveszi,mintha ott se lennél, így nem kapod meg az aláírás, ami miatt nem vizsgázhatsz, ebből, pedig csúszás is következhet) , állás interú, gyakorlatra való felvételi stb...
Mindenképp vegyél egy újat, ha úgy nézed ez egy hosszabb távú befektetés, ami a jövőben megtérül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!