Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Igy jó lenne tolmács-fordító...

Igy jó lenne tolmács-fordító mester?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Jovore diplomázom, jelenleg a Corvinus nemzetközi gazdálkodás szakán tanulok, dolgozom is és elég jó munkám van, szeretem mellesleg a fizetésre sem panaszkhatok. Angolbol és franciábol c1es nyelvvizsgam van, használom is mindkettőt, oroszul tanultam de nem csináltam nyelvvizsgat, viszont talán sikerülne igazából ha kicsit raszannam az időt. Olaszul tudok még, abból van egy b2es nyelvvizsgam. Szeretnék mesterre menni viszont valamit a nyelvekkel szeretnék kezdeni, és azon gondolkodtam ez megerne e? Maradok a munkahelyemen diploma után mert megkertek rá és arra gondoltam elkezdem a mestert kozbe, ha nem jönne be a munkahelyem meglesz. Mit gondoltok?

2022. júl. 17. 09:58
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Nem érné meg.
2022. júl. 17. 11:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy én arra járok azt mondom nem érné meg így a te esetedben. Ha nagyon szeretnél én a helyedben inkább szakfordítóira mennék.
2022. júl. 17. 12:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Koszi! Kifejtenetek hogy miért nem?
2022. júl. 17. 14:33
 4/6 anonim ***** válasza:
2. Ismerősöm most végzett a nyáron szakfordítóin és munka még kilátásban sincs.
2022. júl. 17. 20:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Hűha ez nem hangzik valami jól, sajnálom. Esetleg valahova elmenni ahol ők tudják alkalmazni?
2022. júl. 17. 22:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Jaj, nem fektettem ki, tehát ha nem vállalkozóként csinálná
2022. júl. 17. 22:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!