Hogyan és miként tegyek,ha el akarom hagyni a sulit? Hogyan tanuljak?
Sziasztok
Eléggé nagy dillemmák közepette vagyok.
Középiskolába járok...de megbántam már ezt a választásomat...szivesebben mennék egy nűvészeti suliba,minthogy egy vendéglátós sulit végig vigyem.
Ha pincérnek mennék tovább,akkor simán elhelyezkednék a pultban,de voltam már pultos,szerettem ott pörögni,de másnapjára meg nagyon elfáradtam.
Szerettem csinálni,de elég is volt.
Szeretnék rajztanár is lenni,ki segíti és tanítja a gyerekeket.
Jó lenne egy megbízható tanárnak lenni,aki segít a gyengébb tanulóknak,vagy épp lelkileg labilis gyerekeken segít.
Visszont nem akarom újra járni a kilencediket,meg eléggé jó osztálytársaim vannak.....Nagyából meg vagyok elégedve a tanáraimmal,talán le is tudok érettségizni.....de valahogy semmi motivációm sincs hogy tanuljak...halogatok és halogatok...végül talán tanulok egy keveset...érzem,hogy ez nem mehet tovább,akarok változtatni,de mindig valamivel el terelem a figyelmemet,és feszült érzésem lesz attól,hogy egész napomat elcsesztem,és már holnap 5 doga....
Vagy testem szereti a stressz helyzetet a kiskori traumák miatt?
Valami tanácsot szeretnék kérni...akár a tanulásban,hogy egy lusta lánynak miként lehetne tanulnia...
Tudom,álljak fel,pofozzam fel magam,és álljak neki,de képtelen vagyok...néha úgy érzem
... lehet,hogy depressziós vagyok...Lehetséges?
Igazándiból észre veszem magamon a jeleket,nem szeretem a gondjaimat megosztani másokkal...és gyűlik össze minden...ez nem önsajnáltatás.

Amikor otthon vagy, akkor nyissad ki az ablakot, hallgass bele a tavaszba. Vegyed elő a színes ceruzáidat, filctollaidat, krétáidat, nézegesd őket pár percig, majd kezdj el tanulni. Ezt a szertartást két tantárgy között is megismételheted.
Még mindig rosszkedvű vagy? Depressziót pszichiáter tud diagnosztizálni, és adni hozzá gyógyszereket.
Arra ügyelj, hogy az érettségid legyen meg, aztán majd a tanárképzéshez úgyis egyetem kell.
Fog kelleni a tanárképzéshez egy másik szak is, azt majd menet közben válaszd ki.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!