Mostani nyolcadikosok. Ki minek akar továbbtanulni? A szüleitek hogy vannak evvel?
én alkalmazott grafikusnak akarok menni...
anyumék azt monták h nem szólnak bele mert az én dolgom... :)
Ok, de ha amúgy se jók a jegyei minek kűzködjön a gimiben úgy hogy utána esetleg lesz egy 3-as érettségije vagy egyébként se akar majd továbbtanulni és akkor olyan munkát kapna kb. mintha nem is járt volna sehova.
Szerintem a szakközépiskola jobb, mert lesz egy szakmád, ott is ugyanúgy érettségizel és utána is tovább tanulhatsz ha akarsz, de ha nem akarsz legalább lesz valami, amivel el tudsz helyezkedni.
gimnázium?XD
a éretségidel a segedet kitörölheted csak kicsit száraz szal sebes lesz a seged:Dxdkis hülye!
nehogy gimnáziumba menyél egy jó szakma dupla anyit ér mind egy éretségi!
legyél hegesztő külföld belfőld ön kereset szakma jól kereshetsz vele:)
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:54
Te külföldre ismerősöd révén kerültél ki?idegen nyelvet mennyire beszélted?hol dolgozol?mennyien vagytok?havonta hány eurót tudtok félretenni?
Bocsi a kérdésekért,de valahogy valahova én is kiakarok innen menekülni,a jobb élet reményében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!