Nem fognak felvenni az egyetemre! Mit tegyek?
Ma megtudtam az emelt érettségim pontos eredményét.
Szinte biztos hogy nem vesznek fel. Teljesen összedőltem. Hiába (lesz) kitűnő az érettségi bizonyítványom, nem lesz elég pontom a kiválasztott szakomhoz. Önköltségesre talán (egyáltalán nem biztos az) lenne pontom, de nem engedhetem meg azt magamnak, mindenképpen állami volt a cél.
Mit tegyek? Teljesen tanácstalan vagyok...
Öreg leszek ha 1 évet kihagyok? Lehet butaság, de 20 évesen a sok 18 éves között nem lenne fura?
Nem tudom az életkorok hogyan oszlanak el az egyetemen...
Illetve mit tegyek ebben az 1 évben? Ennyi szabadidőm soha nem volt, mint amennyi lesz most...
Nyelvtanulás, munka, jogsi, felkészülés újabb érettségire.
Igen, borzasztó öreg leszel, ja nem.
20 évesen öreg? dehogy is.. van aki 22-23 évesen sőt afölött is elkezdik az egyetemet, és nappalin, emiatt ne aggódj
de még nincs minden veszve, az pl önköltségesre vesznek fel, igényelhetsz diákhitelt ami kamatmentes, vagy ha jól tanulsz időközben átsorolhatnak államira, sőt még ösztöndíjat is kaphatsz
Köszönöm szépen a válaszokat!
Jogosítványt idén csináltam meg, illetve van már egy középfokú nyelvvizsgám is... Lehet ideje lesz a 2. idegennyelvemet is nyomtani. Köszi az ötletet:)
#2 és #4
Sokkal jobban érzem most magam! Azt hittem ott is azért számít mennyi idősek vagyunk és az idősebb korosztály nagyon kilóg...
Pszichológiát jelöltem be.
Hopp!
*nyomtani :)
"Öreg leszek ha 1 évet kihagyok?"
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!