Nem fognak felvenni egyetemre?
Sziasztok. Ma a felvin meg lehetett nézni, hogy hány pontunk van eddig azokon a szakokon amelyeket valasztottunk. En kettot valasztottam, gazdasaginformatikat es kereskedelem es marketinget. A gazdinfon 0 pontot ír a felvi :( azt írja hogy 279 pontom lett, es 280 pont a minimum :( ez teljesen hulyeseg, mert a masik jelentkezesemen 365 pontom lett :( viszont oda a kevés :( nagyon szomorú vagyok, felhivtam az oktatasi hivatalt ahol tul sokat nem segitettek :( most akkor buktam a felvetelit? :(
Pedig a bizonyitvanyom is jol sikerult es az erettsegim is, mellette emelt angol ötös es nyelvvizsga, de mind hiaba :(
Az emelt angolra nem jár pont azon a szakon.
Attól, h egy helyen megnézted és azt írta, hogy bármiből lehet emeltezni, még logikus, hogy nem így van.
Gondolkodj kicsit. Pl.: gazdinfó, ez egy reál szak. Csinál valaki 5ös emeltet irodalomból vagy töriből vagy tesiből vagy nyelvből. Miért is fogadnák el?
Reál szakoknál a reál tárgyakból tett emelt érettségit fogadják el és a nyelvvizsgát.
Történész, régész stb szakon se fogadják el a tesi vagy kémia emeltet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!