Ha 274 pontom van, akkor nem fognak felvenni az egyetemre? Angol emelt 42% lett 3 % kellett volna még a többletponthoz(50) Idén ősszel vagy jövő tavasszal próbálkozzak újra?
felsőoktatási szakképzésre is lehet jelentkezni pótfelvételi eljárásban
és idén lesz keresztféléven induló alapképzés is, de addig is tudsz kreditet gyűjteni amit elfogadhatsz
Szerintem jövő tavasszal próbáld újra, addig pedig keress valami egy éves okj-t (ha olyat valasztasz amit beszámítanak, azért is lehet plusz pontot szerezni, csak jól olvasd el a követelményeket) és/vagy tanulj és ír újra valameik tárgyat.
A többi érettségid, hogy sikerült?
A felvi is ennyi pontot számolt neked?
Köszönöm szépen a válaszaitokat. Sokat segítetettek.
Magyar 74% lett
Matek 75 % lett
Töri 45 % lett
Földrajz 56 % lett
Nem választottam olyan szakot, amelyiknél matek+magyar kell.
Én Pázmány anglisztikát, Károli anglisztikát és Elte informatikus könyvtárost jelöltem meg.
Megpróbálom valószínűleg újra valamelyiket lehet hogy az angolt, de megfordult a fejembe, hogy más szakra mennék 2021-ben és a magyat szak vagy másmilyenen is gondolkoztam.
Az OKJ vagy felsőoktatási szakképzés nem szerepelt a terveim között, de ha így alakult lehet egy éves Okj-t bevállalok vagy tanulok, hogy javítsam az egyik érettségim. Néztem a felsőoktatási szakképzéseket nem nagyon találtam olyat, ami érdekelt volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!