Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Akinek nem sikerült az orvosi,...

Akinek nem sikerült az orvosi, milyen hibába ütközött?

Figyelt kérdés
Tehát ha van itt ilyen akinek valami oknál fogva nem sikerült az orvosi egyetem. Mi miatt nem?
2022. jún. 11. 21:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
2 dolog: elsőév, boncolás anatómián (nem gyerekeken, eléggé meglepne, ha valahol tényleg ez is van), ill. ki kellett hagynom egy évet egy betegség miatt, ott nekem elég is volt a kórházakból. Azóta nyelvszakot végeztem.
2022. jún. 12. 10:07
 12/13 anonim ***** válasza:
97%

Nekünk sem volt boncolás gyerekeken. Anatómián alig van csecsemő és gyerek preparátum, az is túl ritka és értékes ahhoz, hogy hagyják, hogy a hallgatók hozzányúljanak. Volt viszont egy magzatokkal teli formalinos vödör, de azt is csak mutogatták nekünk. Később patológián és igazságügyi orvostanon pedig olyan eset van, amilyen éppen van. Szerencsére gyerekek viszonylag ritkán halnak meg, így nem fog minden csoport gyereket látni.

Én egyébként elvégeztem az egyetemet, de a rezidensképzést nem fogom. Elegem lett az egész rendszerből, nem vagyok hajlandó több áldozatot hozni érte.

2022. jún. 12. 10:47
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én mindjárt befejezem a negyedévet. Sosem boncoltunk gyerekeket, ez nem is tudom honnét jött itt egyeseknek. Én se nagyon bírom a vért, sugárterápián gondolkodom jelenleg , hogy arra menjek tovább .
2022. jún. 15. 06:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!