Szerintetek ezzel sikerült bizonyítanom egy ismerősömnek?
Figyelt kérdés
Iskolás koromban versenyeken értem el jó helyezéseket humán jellegű tárgyakból (történelem, német, irodalom). A szomszédunkban lakik egy fiú ő is elég jó tanuló, de mindig azzal vádolt hogy én biztosan nem értek a tárgyakhoz csak beseggelem őket. És az is meggyőződése volt hogy én hülye vagyok a reál területhez, ahhoz ő ért. Idén bejutottam fogorvosi egyetemre. Ezt anyukámtól megtudta az anyja. Szerintetek még ez alapján is gondolhatja hogy én magolok vagy ez már elég bizonyíték lehet hogy nem? Emelt kémia és emelt biológia szükségeltetik orvosira, lehetőleg mindkettő 80% felett.2020. aug. 20. 21:26
1/10 anonim válasza:
Szerintem magadnak felelj meg és ne másoknak.
2/10 A kérdező kommentje:
Magamnak teljesen megfelel ez
2020. aug. 20. 21:38
3/10 anonim válasza:
Akkor miért érdekel, hogy egy kvázi idegen mit gondol?
4/10 A kérdező kommentje:
Csak úgy
2020. aug. 20. 21:45
5/10 anonim válasza:
Szép teljesítmény, hogy bejutottál, és "bizonyítottál" is a szomszédnak. De vannak azért bajok nálad is, ha ez ide kikívánkozott belőled.
6/10 anonim válasza:
Gratulálok! Nagyon okos lehetsz, hogy oda bekerültél, remélem sikerül elvégezni is! Sok szerencsét!
Egyébként ne bizonygass másoknak, mert abba bele is lehet őrülni, hidd el, tapasztalatból írom ezt. Magadnak felelj meg.
7/10 anonim válasza:
Pont, hogy a kémia és a biológia a seggelős természettudományos tárgyak...
Ettől még az érdemből nem von le semmit.
Matekkal hogy állsz?
8/10 A kérdező kommentje:
Szerettem a matekot de az nem érdekelt annyira hogy magas szinten arra fektessem a hangsúlyt. Amúgy az emelt kémiát nehéz szimpla seggeléssel 80+-ra megírni, mert a 60%-a komoly matematikai alapú számításokat tartalmaz és emelt szinten nem a tananyag visszamondását tesztelik, hanem az összefüggéseket helyezik gyakorlatba
2020. aug. 21. 04:53
9/10 anonim válasza:
#7 kémiai számításokról hallottál már?
10/10 anonim válasza:
Ha annyira érdekli öt meg mindig, hogy te hogy s mint, akkor tetszel neki, ne aggodjal. ❤️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!