Akinek nem sikerült az orvosi, milyen hibába ütközött?
Figyelt kérdés
Tehát ha van itt ilyen akinek valami oknál fogva nem sikerült az orvosi egyetem. Mi miatt nem?2022. jún. 11. 21:27
1/13 anonim válasza:
Rájöttem, hogy nem bírom a vért. Képeken, filmeken más és kisebb mennyiség se gond, de a nagyobb mennyiségnél már olyan hányingerem van meg kézremegésem, hogy fél év után ott hagytam az egyetemet.
Azóta grafikus vagyok és ezt imádom csinálni
2/13 anonim válasza:
Első félévben ennyi vérrel találkoztál?
3/13 anonim válasza:
Első válaszolótól kérdem nyilván.
4/13 anonim válasza:
Olyan hatalmas mennyiséggel nem, de az a kevés is elég volt, meg hát a felsőbbévesek történetei.
5/13 A kérdező kommentje:
Mesélsz egy két történetet?:)
2022. jún. 11. 22:28
6/13 anonim válasza:
Boncolások, kezdetben gyerekeken..
7/13 anonim válasza:
Összejöttem az egyik szaktársammal első félévben majd másodikban a vizsgaidőszak alatt mentünk pont szét es annyira megviselt, hogy nem tudtam a tanulásra koncentrálni ezért ott nem is hagytam éppen, de passziváltattam.
Viszont utána belekóstoltam egy olyan szakmába ami nagyon megtetszett és az segített leküzdeni a lelki problémáim is, aztán már többet nem mentem vissza az orvosira.
9/13 anonim válasza:
Gyomor edzés, ha azt bírod, mindent bírsz
10/13 anonim válasza:
Az orvosi egyetem hosszú, csúszás nélkül 6 év, ha jól tudom, nyilván minél hamarabb akarják őket megismertetni a mentálisan legnehezebben befogadható dolgokkal, lásd boncolás gyerekeken, mert később a szakmában minden is lesz, és aki nem bírja, annak legalább nem annyira túl sok ideje, pénze, energiája, éve ment el rá. Gondolom ez mögötte a logika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!