Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Félek az angol szóbelitől....

Félek az angol szóbelitől. Nem fogok tudni semmit se. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyszeűen nem marad meg a fejemben az anyag.
2022. jún. 10. 19:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
67%
Értem, na és hogy haladsz? Alapok megvannak? Mikor melyik igeidőt kell használni, és hogy? Ha ez stimm és van egy közepes szókincsed, akkor sok bajod nem lehet, ha nem izgulod szét magad.
2022. jún. 13. 17:23
 12/19 anonim ***** válasza:

Megelőztél. Akkor csak izgulsz.

Hidd el teljesen felesleges, azon lesznek, hogy segítsenek.

Nekem is még a legszemetebb tanárom is jófej volt szóbelin, mert vannak ott mások is, meg egy felügyelő.

2022. jún. 13. 17:25
 13/19 A kérdező kommentje:
De ha annyira izgulok majd hogy hirtelen nem jut eszembe az adott szó? Annyira rászoktam stresszelni ezekre hogy nem igaz. Azt mondták páran hogy igyak előtte. De még soha nem ittam, nem vagyok az az ivós csaj. Elvileg ettől oldódna a hangulat.
2022. jún. 13. 17:45
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne igyál, az nagyon rossz ötlet.

Ha egy szó nem jut eszedbe, ne kezdj el rajta agyalni, magyarázd körbe, vagy mondj helyette mást.

Ha jól emlékszem a tényleges vizsga előtt beszélgetsz a tanárral pár mondatot, hogy meg tudj nyugodni.

Tudom milyen, én is izgulós vagyok. De mindig rájövök utólag, hogy tök felesleges előre parázni. :D Azért mondom, hogy te már előre meg tudd spórólni. :)

2022. jún. 13. 17:51
 15/19 A kérdező kommentje:

Ezek a tételek. Ha bárkinek mond valamit, és esetleg tudna nekem segíteni azt megköszönném.

[link]

Utolsó, most azért kicsit megnyugtattál.

2022. jún. 13. 17:58
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt nem lett volna szabad nektek írásban kiadniuk. A tételek nem nyilvánosak. Remélhetőleg nem flangál erre az érettségi elnökötök. Itt találsz rövid szövegeket az egyes témákról. [link]
2022. jún. 13. 18:36
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Itt meg csekély befektetéssel megrendelhetsz kidolgozott tételeket. [link]
2022. jún. 13. 18:40
 18/19 anonim ***** válasza:
49%
Ezek tök általános témák, nem hiszem hogy konkrétan ezek lesznek. Kb nekem is ezek voltak, pedig az is 8éve már.
2022. jún. 13. 18:47
 19/19 NTBS ***** válasza:
Ne idegeskedj, nem lesz baj.
2022. jún. 22. 16:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!