Félek az angol szóbelitől. Nem fogok tudni semmit se. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyszeűen nem marad meg a fejemben az anyag.2022. jún. 10. 19:04
1/19 anonim válasza:
4-5 pontot kell elérned, hogy érvényes legyen az érettségid, annyira csak sikerül.
2/19 A kérdező kommentje:
Az írásbeli 12 pontos lett
2022. jún. 10. 19:10
3/19 anonim válasza:
12 pontos írásbelivel nem szóbelizhetsz. Hogy jutottál el az érettségiig bukás nélkül?
4/19 A kérdező kommentje:
Vagy 15 már nem is tudom.
2022. jún. 10. 19:20
5/19 anonim válasza:
23 pontot csak akkor kaphatsz, ha a tanár mindenképp eldöntötte, hogy átenged. De hogy engedhetett idáig?
6/19 A kérdező kommentje:
Én se tudom. De azért orulok neki.
2022. jún. 10. 19:24
7/19 anonim válasza:
Nem marad meg az anyag a fejedben? Milyen anyag? Ha tudsz mondatokat alkotni és van valamennyi szókincsed, akkor valamit csak összetudsz hozni, hacsak nem teljesen 0 az angol tudásod.
8/19 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy tényleg nem érti az angolt és csak magolja az előre megadott példákat, vagy csak durván túlizgulja. :D
Megvolt már a szóbeli?
9/19 A kérdező kommentje:
Majd 22-én
2022. jún. 13. 17:21
10/19 A kérdező kommentje:
Tudok szavakat, és mondatokat is azért tudok alkotni. De nyílván értelmes kell legyen, és félek valami így is ki fog majd maradni. Meg ügye a párbeszédesnél, nem tudom hogy fogok olyan gyorsan válaszolni mindenre.
2022. jún. 13. 17:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!