Hogyan spóroltok ti?
Figyelt kérdés
Kinek milyen spórolási szokásai vannak? Valamit elkene kezdenem, mert nagyon kevés pénzem van.Fizetèsem gyorsan elverem. Valami spórolási ötlet valakinek?2022. ápr. 18. 19:35
1/4 anonim válasza:
Nekem közel 50 év alatt se sikerült megtanulnom spórolni sajnos. Illetve én magam viszonylag szerényen élek, de a nőim minden pénzt elköltenek.
2/4 anonim válasza:
Először kellenek célok. Fizetéskor tegyél félre azonnal, nem hó végén. A maradékból élj. Írd fel minden fillér kiadások kategóriák szerint, majd havonta elemezd, hogy hol költesz többet a kelleténél. Napi egy kávé, havonta tízezres nagyságrendű lehet.
3/4 anonim válasza:
Te tudod miböl élsz, én egyböl elrakok annyit amenbyit félreszeretnék tenni, a többot megoldom, volt hogy éhes voltam hó végén, de a félretetthez akkor sem nyúlok, tudom ez már extrèm hülyeség, de havi 20.000 szerintem semmire vezet, nem lenne motivációm annyit félretenni.
4/4 anonim válasza:
Úgy spórolunk, hogy nem költünk annyit. Így ami megmarad hónap végén az megmarad. Igen egyszerű, mégis sokan képtelenek erre. Én meg a hó elején elrakást nem tudom megérteni. Elrakok x forintot és utána a többit kötelező elszórni?
Vagy oké, rakok többet akkor meg nem lesz pénzem valami váratlanra hónap közben?
Egyik se jó szerintem.
Szóval marad ami marad és takarékosan élünk. Nem keresünk sokat, mégis éves szinten 40-50% körül van a megtakarításunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!