Egyetemisták! Hogyan spóroltok a kajával?
Otthonról hozok házikoszot, de ha elfogy főzök valamit. (De nem gyorsfagyasztottat.) Ha viszont túl későn érek haza valami egyszerűt szoktam, pl tejfölt kenyérrel. Pékárut, mekis kaját nem szoktam venni, mert a tápértéke aránytalan az árával. Mekit nem is szeretem. Sokszor szalámi, sonka helyett is inkább sajtot veszek, mert tovább kitart. Naponta elég sokat költesz. A helyedben főznék krumplis-húsos ételeket, pl brassói, elég kiadós, vagy tésztát, pl krumplistésztát. A krumpli olcsó és sokféle elkészítési módja van. 1500 ft-ból egész jót lehetne főzni.
Persze ez elég fárasztó suli után-előtt, sokszor időm sincs.
1500 forintot költesz kajára EGY NAP? jesszus. én azzal egy hétig elvagyok.
Én 150 forintért veszek 1 iszonyat nagy iszonyat finom kakaós csigát, ebből veszek kb 2t egy nap, vagy almát, vagy valamit, és egyszer eszek otthonról hozott kaját, és általában kajaügyileg nem megyek 500 Ft fölé egy nap. sőőőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!