Hogyan spóroltok, hogy ennyire felmentek az élelmiszerárak?
Az étkezés a legkevesebb, azt megoldom úgy, hogy üres tésztán élek.
Dea nettó 172 ezres tanári fizetésemből albérletet és rezsit fizetni, na az a kihívás...
Mindennek felemelték az árát a háborúra hivatkozva pl. Amerikában az üzemanyag 4X-es áron van, pedig csak 5%-át vették az oroszoktól.
Meg a Ft is zuhant, amíg OV van nem jönnek az EU-s pénzek.
A háború hatalmas üzlet és iszonyat extraprofit a termelő cégeknek.
A faluban is dolgozol?milyen messze van város?
Mik a szokásaid? Több napra főzöl? Vagy mit?gyerek menzás?kora?
5 éves ő eszik az oviban, csak vacsorát eszi itthon. De pl most egész héten itthon van mert beteg így egyből sokkal több elmegy, mert a boltba is csak engedek neki ezt azt venni, plusz gyógyszere is amit szednie kell.
Én itt helyben dolgozok. Kisebb város 12 km-re, megyeszékhely 30 km-re. 2 naponta szoktam főzni, mert nekem vinnem kell ebédet meg néha csak jó meleg vacsora is.
Sajnos nekünk is össze kellett húzni magunkat. Gondos menütervezés, mindig listával megyek vásárolni és figyelem az akciókat.
Előbb körbejárok, akciókat nézek, megjegyzem mik az alapanyagok. Ahhoz tervezek menüt. És utána ahhoz vásárolok. Meg próbálom felhasználni ami otthon van. Pl tegnap paradicsomleves volt suritett paradicsombol, reszelt sajttal, kenyérrel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!