Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Hogyan spóroltok, hogy ennyire...

Hogyan spóroltok, hogy ennyire felmentek az élelmiszerárak?

Figyelt kérdés
Pl Vénusz olaj 750 Ft, 10 db tojás 620 Ft stb. Coopban tudok szinte csak vásárolni mert nincs autóm, faluban lakok. Egyedül nevelem a kislányom. Hiába volt fizetésemelés, még nehezebben jövünk ki, hogy így megugrottak az árak.

2022. márc. 30. 21:10
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Eddig mindent leírtak már.

Kaján iszonyú nehéz spórolni, főleg, ha eddig is spórolós volt az ember. Ha meg silányabb, egysíkú étkezésbe kezd az ember, akkor meg az egészsége, teherbírása bánja.

Nincs más, bevételt kell növelni. Vagy ha van kert, akkor termeszteni. Idén olyan drága lett/lesz mindenféle zöldségféle, hogy végre meg fogja érni az otthoni kertészkedés.

Vannak csoportok, ahol akár ingyen hozzá lehet jutni bármilyen szaporítóanyagért, vagy cserealap.

2022. márc. 31. 15:10
 22/32 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok. Én ahonnan néha rendelni szoktam be kell állítani szállítási idősávot és este 18 is lehet és a hűtős sőt fagyasztós termékeket is kiszállítják, hiszen erre specializálódott autójuk van. Konkrétan még a kapuból sem kell cipekednem mert behozzák az ajtóig, minden kategória szépen külön csomagolva. Ettől kényelmesebb megoldást el sem tudok képzelni. Ráadásul az otthon kényelméből válogathatsz az éppen akciós termékek között.
2022. ápr. 1. 14:11
 23/32 A kérdező kommentje:
Honnan rendeled?
2022. ápr. 1. 15:45
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Én is falun lakok de eszem ágában sincs a helyi kisvoltba menni, aranyáron van minden.

Vagy vásárolok munkából hazafele, vagy elmegyünk szupermarketbe. Vagy ha ezeket se tudnám, akkor rendelnék.

Sok mindenből sajátmárkásat veszünk, illetve ez lehet hogy hülyén hangzik de mi szoktubk csereberélni, pl adok a szomszédasszonynak paradicsomot mikor van egy csomó, cserébe ő meg ad tojást (vannak tyúkjai).

Olajból pl. minimálisat használunk, kb évi 1 liter fogy.

Nem veszünk húst.

Tervezzük a menüt, maradékmentő recepteket használunk.

Hirtelen ennyi jutott eszembe

2022. ápr. 1. 17:18
 25/32 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom, milyen messze laksz egy olcsóbb hipermarkettől, de ilyen árak mellett lehet az is megéri, hogy lemész üres táskákkal tömegközlekedéssel, visszafelé meg taxival, és akkor egyszerre veszel több mindent.
2022. ápr. 1. 19:47
 26/32 anonim ***** válasza:
74%

Vidék taxi 10 km re van 5 ezer is

Akkor inkább Coop a faluban

2022. ápr. 1. 19:50
 27/32 A kérdező kommentje:
Penny, Lidl 12 km, Tesco 30 km
2022. ápr. 2. 12:59
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Penny-Lidl kombóban elég jól lehet spórolni, egy ismerőst tényleg érdemes lenne megkérni, hogy néha vigyen el nagybevásárlásra.
2022. ápr. 2. 16:02
 29/32 anonim ***** válasza:
15;22 vagyok. Én a ceglédi Spar-ból de nyilván ott nézz körül ahol élsz, hogy mik a rendelési lehetőségeid na meg a Lidlibe próbálj meg el-eljutni valahogy!:)
2022. ápr. 4. 16:05
 30/32 anonim ***** válasza:
Itt már a spórolás is kevés. Eszük majd a fényt
2022. ápr. 5. 16:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!