Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Hogyan spóroltok, hogy ennyire...

Hogyan spóroltok, hogy ennyire felmentek az élelmiszerárak?

Figyelt kérdés
Pl Vénusz olaj 750 Ft, 10 db tojás 620 Ft stb. Coopban tudok szinte csak vásárolni mert nincs autóm, faluban lakok. Egyedül nevelem a kislányom. Hiába volt fizetésemelés, még nehezebben jövünk ki, hogy így megugrottak az árak.

2022. márc. 30. 21:10
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
97%
Nehogymár csak a coop legyen az opció. Ha nincs is háhozszállítás felétek, akkor is meg tudnád oldani, hogy heti egyszer bebuszozol a legközelebbi városba. Igen, körülményes gyerekkel, nehéz, de megoldható, ha ennyire azon agyalsz, hogyan kéne spórolni.
2022. márc. 30. 22:02
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű és olcsó alapanyagokból is lehet finomakat főzni, csak ezek általában munka, tudás és időigényesek. Túl sokat így sem tudsz spórolni, csak valamennyit :/
2022. márc. 30. 22:09
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Én például átálltam a természetes tisztítószerek használatára (szódabikarbóna, ecet, citromsav, mosószóda stb) és rengeteget spórolok ezekkel. Például egy liter vízkőoldó kijön kb 100 forintból. Egy liter öblítő szintén így jön ki kb.

Mondjuk én azért álltam át, mert allergiás vagyok a vegyszerekre, de ez a pénztárcámnak is jót tett.

2022. márc. 30. 22:40
 14/32 anonim ***** válasza:
És így, hogy ennyit spórolok a tisztítószeren, van pénz élelmiszerre.
2022. márc. 30. 22:41
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
11-el értek egyet. Én is míg nem volt autóm "állandóan vergődtem" ki tud elvinni kocsival Lidlibe a szomszédos településre...Te is biztos találsz olyat, akihez betársulhatsz vagy összefogtok akár szomszéd akár ismerős, de végső soron tényleg ott a tömegközlekedés is, két gurulós bőröndöt megpakolsz és hetekig nincs gond a kajára és olcsón veszel jó minőséget. Mert ez kb. mindegyik nagyáruházra igaz, nem tudom hova járnál ha lenne autód. De ha mindent itt kéne megvennem a községünk Coop-jában sokkal rosszabbul járnék. Meg a házhozszállításnak is járj utána mert egyre több helyre szállítanak ahova eddig nem.
2022. márc. 31. 08:39
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy vegyél használtan egy banyatankot, és a munkából hazafele vagy hétvégén menj el vele nagyobb boltba, sokat elnyel, és nem kell cipekedni.
2022. márc. 31. 09:46
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Rendelni nem tudsz valami nagyobb szupermarketből?
2022. márc. 31. 10:15
 18/32 A kérdező kommentje:
Az a baj dolgozok hétköznap. Most ha a munkahelyemre hozza a futár már gyerekért, hogy menjek sok cuccal. Meg nem tudom ami hűtést igényelnek élelmiszerek azokat nem hozzák ki?
2022. márc. 31. 10:43
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mész hétvégén vásárolni.
2022. márc. 31. 11:05
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Mondom, vegyél egy banyatankot és menjél azzal hétvégén.
2022. márc. 31. 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!