Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van bármi gyakorlati jelentősé...

Van bármi gyakorlati jelentősége egy végzős diák esetében 6 ig lan órának? Gondolom semmi

Figyelt kérdés

Nem mentem be egy napon, az 6 óra, nem is fogom leigazolni. Az 6 ig lan-t jelent.

Kérdésem: és akkor mi van a semmin kívül?

2022. ápr. 13. 11:05
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Na vajon mit jelent? Mégis? kitalálod?

iglan.

elárulom, hogy még amikor PAPÍR naplónk volt, a végén a statisztika részben ez szerepelt: éves igazolt /iglan órák száma.

NA? ÉS az az OH által kiadott hivatalos tanügyi dokumentum volt...

Várom a reagálást.

2022. ápr. 13. 12:44
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Mert a napló kis rubrikájába nem fért ki.

Egyébként meg menj el valami stresszkezelésre vagy agressziókezelésre, ha ezen ennyire felhúzod magad :D

2022. ápr. 13. 12:56
 13/18 A kérdező kommentje:

"Mert a napló kis rubrikájába nem fért ki."

És az igazgató/of által mailben küldött hírlevélbe se fért ki?

LOL

2022. ápr. 13. 12:57
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
13: Ha a másik a kútba ugrik, akkor te utána ugrasz?
2022. ápr. 13. 13:00
 15/18 A kérdező kommentje:

Ja értem szóval ha én iglant írok az értelmetlen és persze az igazgató is értelmetlenségeket ír. világos.

Vagy neki azért szabad?

2022. ápr. 13. 13:03
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nem írtam, hogy értelmetlen :D

A másik válaszoló már leírta, hogy két választ vontál össze.

De rád ismertem ám a kötekedésedből és abból, hogy itt nincs jó válasz :D Meguntad a munkaügyes és alapítványi iskolás kérdéseket?

2022. ápr. 13. 13:06
 17/18 anonim ***** válasza:
77%
A tanárok mindig mérgesek, ha igazolatlan óráról van szó. Nálunk például anno félévkor volt olyan, akinek volt 1 vagy 2 igazolatlan órája, és a tanár ugye kérte az igazolást, a volt osztálytársam ugye nem adta, mert nem volt, és akkor mikor a félévi bizonyítványokról volt szó, akkor kijelentette hangosan, mindenki előtt, hogy "akkor x-nek lesz egy igazolatlan órája". Mintha egy igazolatlan óra akkora tragédia lenne, mindenesetre a tanároknak igen is az, nem szeretik.
2022. ápr. 13. 13:58
 18/18 anonim ***** válasza:
68%

Azt hittem valami lan party volt a suliba és arra nem mentél. Mondom nemár, hát milyen menő lenne egy sulis lan party :D

Miért olyan nehéz leírni, hogy igazolatlan óra??

Amúgy van valami olyan, hogy a nagycsaládosoktól megvonnak valamit, ha a kölök ilyet csinál.

2022. ápr. 13. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!