Van bármi gyakorlati jelentősége egy végzős diák esetében 6 ig lan órának? Gondolom semmi
Nem mentem be egy napon, az 6 óra, nem is fogom leigazolni. Az 6 ig lan-t jelent.
Kérdésem: és akkor mi van a semmin kívül?
Na vajon mit jelent? Mégis? kitalálod?
iglan.
elárulom, hogy még amikor PAPÍR naplónk volt, a végén a statisztika részben ez szerepelt: éves igazolt /iglan órák száma.
NA? ÉS az az OH által kiadott hivatalos tanügyi dokumentum volt...
Várom a reagálást.
Mert a napló kis rubrikájába nem fért ki.
Egyébként meg menj el valami stresszkezelésre vagy agressziókezelésre, ha ezen ennyire felhúzod magad :D
"Mert a napló kis rubrikájába nem fért ki."
És az igazgató/of által mailben küldött hírlevélbe se fért ki?
LOL
Ja értem szóval ha én iglant írok az értelmetlen és persze az igazgató is értelmetlenségeket ír. világos.
Vagy neki azért szabad?
Én nem írtam, hogy értelmetlen :D
A másik válaszoló már leírta, hogy két választ vontál össze.
De rád ismertem ám a kötekedésedből és abból, hogy itt nincs jó válasz :D Meguntad a munkaügyes és alapítványi iskolás kérdéseket?
Azt hittem valami lan party volt a suliba és arra nem mentél. Mondom nemár, hát milyen menő lenne egy sulis lan party :D
Miért olyan nehéz leírni, hogy igazolatlan óra??
Amúgy van valami olyan, hogy a nagycsaládosoktól megvonnak valamit, ha a kölök ilyet csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!