Furcsa, ha egy végzős egyetemista totál felbőszül egy üzeneten, ami szerint elmarad a hétfői órája? És emiatt elkezdi az ismerőseinek ócsárolni az egyetemet is
Én inkább az elmaradt jegybeírások miatt kaptam fel a vizet, de nem egy városban volt az egyetem az otthonommal, ezért, ha a semmiért utaztam az egyetemre, akkor elég morcos voltam.
Nem kezdtem el szidni az egyetemet persze.
Az elmaradt óra más tészta, ha reggel szóltak nekem, mielőtt elindultam volna akkor visszafeküdtem vagy kicsit pepecseltem valamivel, de, ha kimentem az egyetemre és ott szóltak, akkor húztam a szájamat, aztán beültem pl a gépterembe vagy a büfébe vagy valahova elmászkáltam.
Viszont a felbőszülés, dühöngés az sok nekem, én ilyenkor, elég idegen reakció.
Most nem tudom hogy van a covid a koleszoknál de nem lehet, hogy az a baja a csoporttársnak, hogy esetleg akkor 1 nappal később utazott vissza a koleszba?
Vagy nem lehet, hogy a csoporttárs kicsit többet érez a tanár iránt és már várta, hogy láthassa? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!