Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Orvosi egyetem (vegefele)...

Orvosi egyetem (vegefele) gyerelvallalas mellett elvegezheto megfeleloen?

Figyelt kérdés
Nagyjabol 3-4 . Evben

2022. márc. 16. 10:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A háziorvosunk három gyereket szült egyetem alatt. :)
2022. márc. 16. 11:14
 2/4 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Elméletben igen, de tuti nem lesz egyszerű.
2022. márc. 16. 11:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz egyszerű, de ha meg van az anyagi háttér, egy férj, akinek olyan munkaideje van, hogy megtudjátok ezt oldani, esetleg nagyszülők..(?), akkor nem hinném, hogy lehetetlen. Amúgy emberfüggő, lehet valaki el se tudná képzelni még akkor se, mert éjt nappallá téve tanulnia kell akkor érzi magát biztosra, de ha te felkészültnek érzed magad, akkor miért ne? De biztos kemény lesz.

Ha belegondolsz után már, ha 2-3éves a pici sokkal könnyebb rezidensként is elhelyezkedni valamilyen szakterületen, mert már tudod vinni bölcsibe, oviba stb. Most ha kivárnád a 6 évet, akkor utána pedig a diploma után nem tudnál kezdeni dolgozni, az sem jobb..:/ De kinek mi, sehogy sem egyszerű.

2022. márc. 16. 15:14
 4/4 anonim ***** válasza:
A gyerekorvos, mikor idekerült falura Szegedröl, már volt egy kisfia, aki most gimnazista, két kisebb gyerek 7-9 évesek. Nem egyszerü az biztos, de ha párod vagy nagyszülők, testvérek tudnak segiteni, akkor minden megoldható.
2022. márc. 18. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!