Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ez bántalmazásnak számít? Ha...

Ez bántalmazásnak számít? Ha igen, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sehol sem találok választ.Az osztályfőnökömről van szó. Kis dolgokért is képes leüvölteni a fejem. Tudja, hogy mentálisan nem vagyok jól, de leszarja, egyszer pánikrohamot kaptam, azt mondta, kit érdekel, oldjam meg. Ma próbáltunk volna egy műsorra és mondtam neki 2 nappal ezelőtt, hogy nem találom a szövegem, azt mondta akkor oké, de most bementem a próbára és elkezdett össze vissza üvöltözni, azt ordibálta, hogy "takarodjak akkor a többiekhez", én meg érzékeny vagyok és rosszul viselem az ilyet, ráadásul napol óta rosszul vagyok, mert bevertem a fejem, így mentem volna már el, de megfogta a karom és elkezdett ráncigálni (nem ez az első ilyen, előzőleg belilult a karom), aztán majdnem lelökött a lépcsőről (mert volt ott ilyen 3-4 méter magas lépcső). Ennyi a mai nap. Annyit még hozzátennék, hogy szokásos, hogy megaláz az osztály előtt, néha buzdítja az osztályt is ugyanerre.

8.o, lány..

(tudom, csak 3 hónapot kellene kibírnom, de attól tartok nem fog menni)

2022. febr. 28. 22:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha az én gyerekemmel így viselkedne egy tanár fix hogy addig mennék míg ki nem rúgják.

Az a baj hogy a normális pedagógusokat is az ilyenek miatt bélyegzik meg, pedig ezek megérdemlik hogy ilyen alulfizetettek legyenek.

2022. márc. 1. 18:24
 12/16 A kérdező kommentje:
10-es, köszönöm a választ, eddig ez segített legtöbbet!
2022. márc. 2. 00:52
 13/16 A kérdező kommentje:
11-es, köszönöm a te válaszod is, ma megbeszéltük a szüleimmel, ha a következő 3 hónap alatt lesz valami hasonló kiakadása (rángat, sérteget), akkor feljelentést teszünk. Egyelőre csak majd, még ezen a héten az igazgatóval beszélünk.
2022. márc. 2. 00:54
 14/16 anonim ***** válasza:
13. Ebből is látszik, hogy nem igaz, amit sérelmezel. Ha igaz lenne, nem várnátok 3 hónapot, ami a tanév végét jelenti, hanem lépnétek. A középiskolában sok gondod lesz még.
2022. márc. 2. 08:55
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ne várjatok 3 hónapot... Előbb utóbb úgyis csinálni fogja, jobb megelőzni ki tudja mennyi sérültél már emiatt a gyógyós miatt.

Én neked adok igazat, és elég szánalmas az osztályfőnököd viselkedése. Biztos egy lelkihulladek és azért ment el tanárnak mert máshoz nem értene. Ilyen gennyre megy el az adófizetők pénze....

2022. márc. 2. 17:57
 16/16 anonim válasza:
100%

A tanár dolgozni jár be. Az a munkahelye, nem viselkedhet igy egy diákkal sem.

Nem is szabad hagyni, ha van nyoma, az bizonyíték.

Igazgatónak jelezni kell.

2022. márc. 6. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!