Az önvédelem is bántalmazásnak vagy kínzásnak számít?
A szomszédé a kutya?
Látleleted van?
Mert ha te vagy az áldozat, te jelenthetnéd fel őt.
A szomszédnak a kerítésen belül kell tartani a kutyát. Ha nem a szomszéd telkén történt az eset, akkor ő a hibás.
De azért néhány dolog homályban maradt:
1. Nem tudjuk hol történt (bár sejthető, hogy nem a szomszéd telkén)
2. Nem tudjuk, mi történt (miért lenne kínzás?)
3. Miért fenyegetőzik a szomszéd?
Az övé,bár nem hiszem hogy bármilyen papírral vagy chipel tudná igazolni,ha más nem emiatt talán nem kúszik el a rendőrségre.
Vannak leleteim,a sürgősségin láttak el.Bele harapott a vádlimba,az nem olyan vészes a karom az.Ott két helyen is,és ott 17 öltés kellett összesen.Én eddig nem akartam feljelenteni,mondván hogy nem ő harapott hanem a kutya,de ha ő így akkor én is így..
Elpusztult a kutya,azért fenyegetőzik.De úgy rángatta a karom mint valami rongyot,nem volt más választásom,hiába ütöttem és kiabáltam nem engedett el..
Látta az utcában az egyik öregasszony is,nem provokáltam a kutyát.
Most lehet én vagyok az retardált,de mst kiről van szó?
Szomszédról vagy rólad?
Úgy írsz,hogy az se tudom hogy kíről van szó
Pedig elég egyértelmű,végig azt írja,hogy megharapta egy kutya,a szomszéd meg fel akarja jelenteni amiért gondolom megölte a kutyát vagy súlyosan megsebezte.
Akkor lett volna kínzás vagy bántalmazás,ha okvetlenül te támadsz a kutyára.De ez a kutya akár meg is ölhetett volna,ha nem a karodra (?) hanem a nyakadra megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!